Bu ürünleri yurt dışından getiriyorum. Ve normal bir işten ziyade ek iş olarak yapıyorum. Aylık kazancım yatırımıma göre 300-800 arasında değişti bu zamana kadar.Daha fazla yatırım yaparsam daha çok kazanıyorum tabiiki.
Fikrim şu, ben bu yaptığım işi bir kitaba dökmek istiyorum. Ürünleri nereden buluyorum nerden alıyorum, hem yurt içindeki hemde yurtdışındaki toptancıların sitelerini tek tek anlatımını görsel olarak yapmak istiyorum. Sonuçta yabancı siteler ingilizce onların ayrıntılı bir şekilde kullanımını anlatıcam.
Kitabın ikinci bölümünde ise ürün analizleri yapıcam, mesela 3-4 dolara alınan bir ürün, türkiyede 20-25 lira. gibi. Bu şekilde ürünleri bulup kaşılaştırmalarr yapıcam.
Ayrıca ürünün internet üzerinden satışını düşenenler için ise örnek tanıtım ve pazarlama yazılar, daha çok satmak için satış ve kampanya tekniklerini öğreteceğim. Bunların hepsi yapılacak değil yapılmış ve tecrübe edilmiş yollardır.
Son olarak Kitabı herkese değil sadece 100 kişiye satmayı düşünüyorum. Çünkü bu işi yapan insanların sayısı bu gün on binlerde olsa da, benim kitabımı alanlar ilk olarak kitaptaki ürünlere yöneleceği için, rekabet artmasın isterim. Tabiki sadece kitaptaki ürünleri alın demicem. Siteleri kullanmasını bilenler her türlü ürünü alabilirler. Ürün araştırmasını kendileri yapabilirler.
Kitaba verdikleri paraya (muhtemelen 25-30 tl arası olacaktır) satabilecekleri ürünler göndermek istiyorum. Mesela 25 tlye satabileceği bir kol saati ya da kolye ya da başka bişey (buna tam karar vermedim) Yani kitaba verdikleri parayı çıkarmalarını garanti ediyorum.
Video şeklinde de örnek sipariş etme gösterebilirim.
Ne dersiniz fikirleriniz nelerdir. Sizce böyle bir kitap 100 adet satarmı.
www.kazancfikirleri.com