Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Elektrik Elektronik Sektörü

Başlatantutkun50Tarih13/03/2012 11:21:43Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
öncelikle selam arkadaşlar.ben bir kamu kurumunda vardiyalı memur olarak çalışıyorum.boş vakitlerimi değerlendirmek istiyorum.elektrik elektronik alanında tecrübem var ve severek yapabiliyorum.memur olduğum için bi şirkete ancak gayriresmi ve belirli saatlerde çalışabilirim onuda bir çok firma kabul etmez.işimden memnunum ama hayat boyu böyle boş vakitler öldürülmez diyorum.ne işler yapabilirim.
teşekkürler
elk elektronik

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye36 yazı
yorumu olan yokmu
elk elektronik

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye13 yazı
Elektrik proje çizip imzalatabilirsin, zayıf akım tesisat projesi falan, Bilgisayar biliyorsan web sitesi kurup reklamlardan gelir elde edebilirsin,Yabancı Dil biliyorsan çeviri yapıp özel ders verebilirsin , Çevren varsa birazda paran Ev alıp satabilirsin, Ya da bitmemiş kaba inşaatları alıp bitirip satabilirsin. Bu emlakçılığa göre daha çok para bırakır ama dediğim gibi para lazım.

Bu konuda yardım almak istiyorsan önce kendinden ve yapabileceklerinden ya da yapmayı istediklerinden bahset.

Olması Gerekenler Oluyor.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Bilgisayar-Bili?im
Üye131 yazı

Selamlar,

elektronik konusunda pcb tasarımı yapabilir misiniz? Ya da hangi konularda çalışıyorsunuz? Projelerinizden bahsederseniz belki size uygun çalışmalar konusunda bir takım imkanlar oluşabilir.

Kolay gelsin.
en büyük kurnazlık dürüstlüktür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im