İlk mesaj
Genel İlanlar
En Etkili Emlak Siteleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorumA
Üye191 yazı
M
Üye173 yazı
1
Üye515 yazı
13/03/2012 : 21:22:54#3
Web sitesi
Alıntı
emlak.net
1
Üye515 yazı
13/03/2012 : 21:27:37#4
Web sitesi
Alıntı
A
Üye191 yazı
tesekkurler arkadaslar
A
Üye191 yazı
baska onerileri olan arkadaslar icin konu halaa gunceldir
A
Üye107 yazı
inşaat firması olarak ilanlarımı sahibinden.com - hürriyet emlak - milliyet emlak - emlak.net - emlak jet - emlak ofisim sitelere vermekteyim saygılar...
A
Üye191 yazı
ayhanbey tesekkur ederim. yaukarida yazmis oldugum uc buyuk site (sahibinden,hurriyet,milliyet ) disinda size en cok hangisinden talap geliyor ogrenme sansim varmi?
saygilar
saygilar
T
Üye205 yazı
21/03/2012 : 00:26:33#9
Web sitesi
Alıntı
En etkili emlak siteleri - deye bir konu tartisirken , belirtmek gerekir ki " en etkili " kavram olarak en etkili olamaz , hayat devam ediyor , dun dun du - bu gun de bun oldu .....a yarin gelecek !
"En Etkili " kavram olarak sadece kendi doneminde , yani bugun en ekili olabilir ...... donemler deysiyor - " Donemin En Etkileri " olabilir sadece .
Arkadaslar , sermaye civa gibidir .... firsat buldugu yere kayar !
Her an , her yeni bir gun yeni bir Emlak sitesi acilabilir . Biraz da boyle dusunursek ..... biz bile ve herkez yeni bir proje gelistirebilir . Benim de bu yonde , Emlak Sektorunde yeni bir proje calismalarim var .
Saygilarimla
"En Etkili " kavram olarak sadece kendi doneminde , yani bugun en ekili olabilir ...... donemler deysiyor - " Donemin En Etkileri " olabilir sadece .
Arkadaslar , sermaye civa gibidir .... firsat buldugu yere kayar !
Her an , her yeni bir gun yeni bir Emlak sitesi acilabilir . Biraz da boyle dusunursek ..... biz bile ve herkez yeni bir proje gelistirebilir . Benim de bu yonde , Emlak Sektorunde yeni bir proje calismalarim var .
Saygilarimla
H
Üye237 yazı
Benim de yeni bir emlak sitesi projem var. var olanlardan farklı. sanırım tasarım yazılım vs 6-12 ay arası bir süre. ve 50 veya 60.000 tl ye yakın pazarlama harcamalarıyla birlikte bir maliyeti var. büyük ihtimalle bölgesel bir site olacak. hala projelendiriyorum ancak var olanların durumunu gördüğümde sektöre girme cesaretinde bulunmak hakikaten güç.
HSN
A
Üye191 yazı
sn hsfhasan yorumunuz icin tesekkur ederim. sizin daha oncede bir yazinizi okumustum ve dikkatimi cekmisti
ozelden mesaj atiyorum telefonla gorusmek isterim.
ozelden mesaj atiyorum telefonla gorusmek isterim.
A
Üye191 yazı
sn turi donem donem artip azalsada bazi siteler bazi konularda genel anlamda etkilidir. bende sorumu bu tip siteleri ogrenmek amaciyla sordum
yorumunuz icin tesekur ediyorum.
saygilar.
yorumunuz icin tesekur ediyorum.
saygilar.
H
Üye237 yazı
Ne kadar çok emlak sitesi olursa olsun, gerek görsel tasarım, gerekse tatmin edici arama özellikleri nedeniyle sadece emlak sitesi olmamasına rağmen sahibinden.com benim favorim.
HSN
A
Üye191 yazı
Hasan bey o zaman emlak pıyasası genel anlamda durgun cunku benım sahıbınden.com da 75 adet ılanım var ama bekledıgım ılgıyı bulamıyorum
ılk gun ıyıydı ama sonrakı gunler hıc telfon gelmemeye basladı.
ılk gun ıyıydı ama sonrakı gunler hıc telfon gelmemeye basladı.
H
Üye237 yazı
2011 yılı sonların doğru daha doğrusu ekim sonrası işler bıçak gibi kesti dediğiniz doğru. faizler artınca özellikle ucuz konut çok zor satılıyor
HSN
A
Üye191 yazı
Gozlemledıgım baska durum ıse 60000 ve 70000TL arasındakı daırelerın tıklanma oranı bıraz daha fazla. Sanırım ınsanların elınde genelde bu kadar nakıt var ama yıne de arayan yok.
H
Üye237 yazı
istanbul biraz daha farklı olabilir. ama bursada sadece görükle civarında dediğin olay var. o da öğrenci bölgesi olmasından kaynaklanıyor. ama tam olarak öğrenci için yapılan sitelerin alıcıdaki mantığı çok doğru değil. 2+1 70.000 tl diyelim. peşinat 15 olsun kalan 55 kredi ile 10 yıl vadeli aylık kredi tutarı 800-820 tl civarında olsa da kredi geliri 500-600 tl arası. ama şu var. ama 10 yıl sonra borç bitince bir gelir sağlasa da bina eskimesi vs etenlerden ötürü çok getiri sağlayabilecek bişi değil. bölge çünkü çok hızlı gelişiyor ve yeni sistemlerin uygulanması süresi çok kısa. yatırım için böyle bişi yapacağıma 70.000 tl ye dükkan alırım daha mantıklı.
istanbulla kıyaslamak doğru değil tabi. bursada aylık 1500 konut satışı oluyor. sanırım istanbulda bu 40-50 bin midir, açıkçası tasavvur edemiyorum.
istanbulla kıyaslamak doğru değil tabi. bursada aylık 1500 konut satışı oluyor. sanırım istanbulda bu 40-50 bin midir, açıkçası tasavvur edemiyorum.
HSN
B
Üye214 yazı
29/03/2012 : 08:25:00#18
Web sitesi
Alıntı
selam
konunuza pek yabancı degilim ama bir kaç bişey eklemek isterim
özellikle seçim öncesi ve seçim sonrası diye bu işi ben ayırıyorum niye derseniz kredi oranları ve kredi çıkarmadaki kolylıklar kredi yüzdesi çok musaitti ve nerdeyse evi olan bir daha yeni bir eve girmek istiyordu şimdi ise gözlemlediğim kadarı ile insaların illaki ihtiyacı var ise ev almak istiyor çünkü şartlar seçim öncesine göre baya zorlaştı diye düşünüyorum
şunuda anlamadım hangi emlak sitesi daha iyi sorusu yani onlarla çalışmak içinmi yoksa onlara rakip olarak kendine bir emlak sitesi yapmak ve onu örnek almak içinmi
ve emlak sitesi yaptırmak isteyen var ise imkanlarıda müsait ise ben imkansızlııklar nedeni ile yapamadıgım değişik bir projem vardı dilerseniz size anlatabilirim isteyen yapabilir ama gerçekten çok güzeldi
konunuza pek yabancı degilim ama bir kaç bişey eklemek isterim
özellikle seçim öncesi ve seçim sonrası diye bu işi ben ayırıyorum niye derseniz kredi oranları ve kredi çıkarmadaki kolylıklar kredi yüzdesi çok musaitti ve nerdeyse evi olan bir daha yeni bir eve girmek istiyordu şimdi ise gözlemlediğim kadarı ile insaların illaki ihtiyacı var ise ev almak istiyor çünkü şartlar seçim öncesine göre baya zorlaştı diye düşünüyorum
şunuda anlamadım hangi emlak sitesi daha iyi sorusu yani onlarla çalışmak içinmi yoksa onlara rakip olarak kendine bir emlak sitesi yapmak ve onu örnek almak içinmi
ve emlak sitesi yaptırmak isteyen var ise imkanlarıda müsait ise ben imkansızlııklar nedeni ile yapamadıgım değişik bir projem vardı dilerseniz size anlatabilirim isteyen yapabilir ama gerçekten çok güzeldi
H
Üye237 yazı
mrb bumfunk,
kronolojik olarak dediğin doğru, şu anda da faizler aşağı yönlü 120 aylık vade 1,04 seviyesine kadar indi ki bu bir süre daha düşüş devam edecek gibi.
hangi emlak sitesi daha iyi sorusunu soran arkadaşın niyeti daha fazla emlak satışı ama benim bir projem var, uygulama süresi henüz yok proje olarak detaylandırmada. bu konuda değişik fikirleri almak isterim. paylaştıkça dimağların yönlendirmeleri ve etkisi farklı oluyor. bir de maliyeti de mutlaka arttıracak ama yapacak bişi yok buna. yeterki iş yapsın.
hatta soru olarak devam edelim; emlak sitelerinden beklentileriniz nelerdir, görmek istediğiniz vs.. sonuçta kar amaçlı olarak siteyi kuracağız. inşaat firmaları, emlakçıları veya sahibinden ilan verenlere bu siteye nasıl kazandırabiliriz.
kronolojik olarak dediğin doğru, şu anda da faizler aşağı yönlü 120 aylık vade 1,04 seviyesine kadar indi ki bu bir süre daha düşüş devam edecek gibi.
hangi emlak sitesi daha iyi sorusunu soran arkadaşın niyeti daha fazla emlak satışı ama benim bir projem var, uygulama süresi henüz yok proje olarak detaylandırmada. bu konuda değişik fikirleri almak isterim. paylaştıkça dimağların yönlendirmeleri ve etkisi farklı oluyor. bir de maliyeti de mutlaka arttıracak ama yapacak bişi yok buna. yeterki iş yapsın.
hatta soru olarak devam edelim; emlak sitelerinden beklentileriniz nelerdir, görmek istediğiniz vs.. sonuçta kar amaçlı olarak siteyi kuracağız. inşaat firmaları, emlakçıları veya sahibinden ilan verenlere bu siteye nasıl kazandırabiliriz.
HSN
B
Üye214 yazı
29/03/2012 : 22:52:03#20
Web sitesi
Alıntı
merhaba sayın hfhasan
benim fikrimdeki genel amaç emlak ofislerinin yani emlakçıların ve emlakçılık yapmak isteyen kişilerin işini kolaylaştırmak bu işteki rekabeti birlik ve dayanışmaya çevirmek
projeyi duydugunuzda gerçekten bana hak vereceksiniz.
eger anlat derseniz zaman buldugumda burda paylaşırım
benim fikrimdeki genel amaç emlak ofislerinin yani emlakçıların ve emlakçılık yapmak isteyen kişilerin işini kolaylaştırmak bu işteki rekabeti birlik ve dayanışmaya çevirmek
projeyi duydugunuzda gerçekten bana hak vereceksiniz.
eger anlat derseniz zaman buldugumda burda paylaşırım
H
Üye237 yazı
bumfunk, benim projemde de emlakçı ile site dayanışma içinde bir durum vardı, ama sizin projenizi mutlaka dinlemek isterim.
HSN
B
Üye214 yazı
30/03/2012 : 21:47:02#22
Web sitesi
Alıntı
merhaba hf hasan
görüşmek isterseniz 0532 521 19 57
görüşmek isterseniz 0532 521 19 57
H
Üye237 yazı
bumfunk sizi en kısa zamanda arayacağım
HSN
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz