Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Uçak Ve Otobüs Biletleri Satış Bayiliği Verenler

BaşlatanbabetçiTarih11/03/2012 17:39:30Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
arkadaşlar merhaba, izmirde, çok hareketli bir noktada bir ofis ( ana caddede, girişin bir üst katında - çok merkezi bir yer ) tuttum. bulunduğu semtte hiçbir uçak ve otobüs bileti satışı yapan yer yok. o yüzden burada hem uçak, hem de otobüs biletleri satmak istiyorum. araştırdığım kadarı ile turizm şirketi kurmak çok pahalı ancak internetten araştırdığım kadarı ile birçok firma cüzi ücretler karşılığında, bayilik vererek internetten uçak ve otobüs biletleri satma imkanı sağlıyor. o yüzden geniş otobüs firması portföyü içeren ve de tüm hava yolları şirketlerinin biletlerini satabileceğim şekilde bayilik alabileceğim bir şirket arıyorum. şuana kadar araştırıp bulduğum şirketlerin çoğu tüm hava yolları biletlerini satış imkanı sunmuyor, yada anlaşmalı otobüs firmaları çok kısıtlı v.b. bu konuda bana yardımcı olacilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. ayrıca ofise hareket kazandırması için tüm fatura ödeme - banka havale - eft, kredi kartı ödemeleri v.b. hizmetleri ve de yeni çıkan kanuna göre daha uygun fiyata elektrik hizmeti veren bir firmanın bayiliğini de alarak bulunduğum semtte hizmet etmek istiyorum.

tecrübelerinizi paylaşmanızı, yardımlarınızı bekliyorum, iyi pazarlar tüm site üyelerine...

Yerleşim Türkiye / İzmir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye39 yazı
yok mu bir bilgisi olan arkadaşlar ???

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye39 yazı

bumfunk, teşekkür ederim yorumun için :- )

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye39 yazı
arkadaşlar, yokmu yardımcı olabilecek, bu işlerde tecrübelerini paylaşacak arkadaşlarımız ???

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye39 yazı
sevgili berat, siz beni anlamamışsınız. ben otobüs / seyehat şirketi kurmaktan bahsetmiyorum ki ; otobüs ve uçak bileti satımı yapılabilecek seyehat acentası kurmaktan bahsediyorum... ancak yine de ilginize teşekkür ederim...

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye118 yazı
babetçi kardeşim acenta şubeliği alırken acentaya uçakbileti satacağını ve bu konuda gerekli belgeleri vermelerini garanti etmen lazım değise uçakbileti satamazsın turizmpark/biletbank/ skyvia/biletacentası / vb gibi şirketlere çalışan ve bütün hava yollarının uçakbiletini satmana olanak tanıyan sistemlerini kullanabilirsin ama öncelikle şirketin başvurması lazım sen şube olarak başvuramazsın başvursanda sana vermezler şirket fatura kesecek ve komisyonlar onların hesabına yatacak bu nedenle şubeliğini alacağın acentaya konuyu iyice anlat ve hertürlü yardımcı olmalarını sağla. iç hat uçuşlarında yukarıda verdiğim acentaların sistemlerini kullanırsan 7 tl ile 12 tl arasında komisyon alabilirsin kendi şirketin olursa ve uçak şirketiyle direkt anlaşırsan 15 tl komisyon verirler.biz şirket olarak sadece atlasjet le anlaşma yaptık diğerlerini turizmpark ve biletacentası aracılığı ile kesiyoruz. yurt dışı biletlerin komisyonunu kendin belirleyebiliyorsun sistem otamatik olarak 20€ veriyor ama sen rakamı düşürebilir veya yükseltebilirsin.otobüs bileti hakkında bilgim yok umarım yazım açıklayıcı olmuştur

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye39 yazı
beat 105 arkadaşım, yorumların için teşekkür ederim. verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu. ancak '' uçak şiketleriyle direkt anlaşırsan 15 tl komisyon verirler '' demişsiniz. bunun için a grubu mu acenta olmak gerekiyor ???

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye118 yazı
bizimki a sınıfı. bildiğim kadarıyla sınıf şartı yok. ama eminde değilim. kendin anlaşman için açenta sahibi olman lazım ve her şirket senden teminat mektubu ister. bence en kolay olan yukarıdaki şirketlerden birinin sistemini kullanmak 3 lira eksik alıyorsun ama teminat işlerinde kurtuluyorsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Üye355 yazı
Arkadaşım merhaba;
Sayfanın yukarısındaki arama butonuna
' uçak bileti satışı ' diye yazarsan konu hakkında bir çok topıc görebilirsin,hatta bir tanesinide ben açmıştım.
Sana kolay gelsin. Saygılar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye39 yazı
phılıps , teşekkür ederim, bakacağım şimdi...

Yerleşim Türkiye / Yzmir