arkadaşlar merhaba, izmirde, çok hareketli bir noktada bir ofis ( ana caddede, girişin bir üst katında - çok merkezi bir yer ) tuttum. bulunduğu semtte hiçbir uçak ve otobüs bileti satışı yapan yer yok. o yüzden burada hem uçak, hem de otobüs biletleri satmak istiyorum. araştırdığım kadarı ile turizm şirketi kurmak çok pahalı ancak internetten araştırdığım kadarı ile birçok firma cüzi ücretler karşılığında, bayilik vererek internetten uçak ve otobüs biletleri satma imkanı sağlıyor. o yüzden geniş otobüs firması portföyü içeren ve de tüm hava yolları şirketlerinin biletlerini satabileceğim şekilde bayilik alabileceğim bir şirket arıyorum. şuana kadar araştırıp bulduğum şirketlerin çoğu tüm hava yolları biletlerini satış imkanı sunmuyor, yada anlaşmalı otobüs firmaları çok kısıtlı v.b. bu konuda bana yardımcı olacilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. ayrıca ofise hareket kazandırması için tüm fatura ödeme - banka havale - eft, kredi kartı ödemeleri v.b. hizmetleri ve de yeni çıkan kanuna göre daha uygun fiyata elektrik hizmeti veren bir firmanın bayiliğini de alarak bulunduğum semtte hizmet etmek istiyorum.
tecrübelerinizi paylaşmanızı, yardımlarınızı bekliyorum, iyi pazarlar tüm site üyelerine...