Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şişme Oyun Parkuru

Başlatanbacardi52Tarih11/03/2012 13:39:45Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
Arkadaşlar turistik bir yerde Şişme oyun parkuru kurmayı düşünüyorum.Belediye'den bu yeri almak için ne yapmak gerekir.Anayasada bununla ilgili madde varmı?Belediye'ye ihale usulu vermesini zorlayabılırmıyız.Yoksa belediyenin insiyatifinemi kalır?Sizlerden bununla ilgili bilgi ve düşüncelerinizi bekliyorum.Ayrıca 5 senedir çocuk sektöründe kreş kreş dolaşarak tiyatro işleri yapmaktayız işlerimiz allaha şükür mükemmel.Yazında boş durmak istemiyoruz.Sizden yorum bekliyorum.

Saygılar
Girişim başarının imzasıdır...

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye155 yazı
Turistik bölgelerde bunu kurman için genelde tercih edeceğin yerler plajlar olmalı. Halk plajının olduğu yerleri tercih edebilirsin, şahsa kiralanmış plajlarda bu işi sadece o sezon yapabilirsin sanırım sonra paranın kokusunu alan işletmeci kendisi yapar bu işi.
Ben alanyada düşündüm bu işi, 4-5 farklı firmadan 8 - 12 kişilik oyun parkuru için fiyat teklifleri aldım hatta.

Velhasıl, konu ile alakalı belediyede de adamın olması lazım, zor işler turistik bölgede mekan açmak, işletmek..
İletişim;
ahmeterencihan@gmail.com
0505 843 6789

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye94 yazı
Çok zor hemde... Avm bakıyorum hep dolu.Plajlar olmaz bu iş için... 17.00-24.00 arası iş yapacaktır.Öğle güneşinde çocukları o aktivitelere yaklaştırmıyor aileler.Belediyelere para yedirmeden olmuyor malesef.Artık Son çarem Hotellere,Avm otoparklarına,

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Üye192 yazı

Akıllıca bir iş ama kurlum zor, eğer yer konusunu halledersen ekstra oyunlarla etrafını süsleyip kazanç elde edebilirsin,
Başarılar şimdiden...
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Di?er
Yeni Üye85 yazı
arkadaşlar bu oyun parklarının maliyeti nedir.prosüdür nedir banada yardımcı olursanız sevinirim ..teşekürler
sammlee

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Yeni Üye94 yazı
Artık olmadı en son İzmir'de bu işi yapacağım yapacak bişi yok..Prosüdür yok işyeri açıosun basit usul yada gerçek usul vergi alıyosun.10..000 TL civarı malzeme alıosun kurulumu yapacak yere sezonluk 7000 e anlaşıosun sonra sezonluk 70.000 ila 90.000 TL Arası para kazanıyorsun;) Yerin varsa ortak yapabiliriz.

Üye326 yazı
Zamanında yapmıştık şato şeklinde balonumuz vardı (zıpzıp) satın alıp belediyede tanıdıklarla halletmiştik. Elektriğide" çay bahcesinden cekiyoduk iyidi işler. Ama sonra belediye revizyona gitti bizim iznimizi kaldırdılar bidaha alamadık ve işimiz sona ermiş oldu
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye94 yazı
Anladım ki torpilin olacak bu memleket de.Hayal kırıklığına uğradım.Bende bodrum turgutreis beldesinde böyle bir yer buldum ancak belediye engeline takıldım.

Üye816 yazı
anayasa da plaj da oyun parkı kurulur diye bir kanun yok ama yeni olacak katılımcı anayasada öyle bir madde ekletebilirsen açabilirsin..

dostum herşey belediyelin insiyatifindedir haklıdırlarda herkes işyerlerini kapatsın pazarcı olsun sonu nereye varacak
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye232 yazı
Şişme oyun parkı (2 kaydırak+1 zıpzıp) ve 8X10 Havuz (10 adet pedallı bot ile) ikinci el düşünen varsa benimle irtibata geçebilir.
Şişme oyun parkı 2 ve Havuz ile botlar 1 sezon kullanılmıştır,uygun vermeyi düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Saty? / Pazarlama
Üye170 yazı
ben ...ben .... özelden mail adresimi resimlerini gönderirseniz sevinirim bende şişme engelli zıp zıp arıyordum uygun olursa talibim kolay gelsin
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er