Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Bayan Giyim Urunleri Alınacaktır?

BaşlatanNatalia_GiyimTarih10/03/2012 14:46:29Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Degerli koniks ailesi ben Bayan giyim urunleri almaktayım. Bayan giyim uzerine aklınıza gelen herşey yani (etek pantolon ceket abiye bluz tunik bady anne bluz denim elbise kısaca bayan dış giyimi ) uzerine herşey almak istiyorum pazarım ve magazaım var. musteri portfoyumde var çok Karma bir musteri kitlem mevcut.
Bayan giyim imalatçıları bana elindeki (model ve fiyat resimlerini bana ulaştırırlarsa begendigim modelleri almak istiyorum toptan,
Ödeme şekli peşindir. yanlızca begendigim modelli gonderebilcek olanlar bana ulaşsın. İşinde ciddi olanlarla çalışmak istiyoruz.
Urunlerinizi resim ve fiyat bilgileri ile birlikte: natalia_giyim@hotmail.com adresine bekliyorum

Yerleşim Türkiye / İstMeslek Hazır giyim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye3 yazı
GUNCELLLL.....Mesaj atan arkadaşlarıma gerekli bilgilendirme yapılmıştır...

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Hazyr giyim
Üye217 yazı
slm lar etek tunik elbise gömlek v.b imalat yapmaktayız.isterseniz yüzyüze görüşelim yer fatih te 0532 467 56 42
ferit_teğin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı

merhaba ferit bey modellerinizin resimlerini ve fiyat bilgileri yollarsanız sevinirim.Fatihte neredesin bilgilendirirseniz musait olunca ugrarız...

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Hazyr giyim
Üye217 yazı
fatih kadınlar pazarın da tarzını görelim ona göre modeller yapalım 0532 467 56 42
ferit_teğin

Üye217 yazı
slm lar etek tunik elbise gömlek v.b imalat yapmaktayız.isterseniz yüzyüze görüşelim yer fatih te 0532 467 56 42
yerim fatih te tanışmak isterim
ferit_teğin