Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

7000 Adet A4 Acil Fiyat

BaşlatanbackupTarih10/03/2012 12:25:26Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
mersin teslim acil 7000 adet a4 fotokopi kağıdı ihtiyacı vardır ödeme peşin yapılacaktır.
Fiyat vermek isteyenler : abdullahaltas01@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Adana
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye6 yazı
üstad doğruda piyasada zaten 4,70+kdv amacım bu fiyatın altında bulmak !

Yerleşim Türkiye / Adana
Üye762 yazı
7000 paket A-4 icin neden Turkiyedeki toptancilari kurcalamiyorsunuz?bu miktarda 3 veya 4 lira civarinda bulmaniz cok da zor degil.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı

tamam işte o toptancılara ulaşamıyorum yardımcı olur mu sunuz!

Yerleşim Türkiye / Adana
Yeni Üye32 yazı
merhaba
istanbul depoda hazır mal var
fiyat 5.30 TL
ilgili arkadaşlar ulaşsın
bahceci_ticaret@hotmail.com
Saygılarımla...
Saygılarımla...
Fatih Bahçeci
Satış Direktörü
Bahceci Trade

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye27 yazı
arkadaşım exportsrvce 3 lira civarına mumkun değil bulamaz 4 liranında sonlarına dogru bulabilir :)

4.70 güzel fiyat fazla kurcalama al derım

mopak markalı a4 alabilirsin 4.75 e
saygılarımla
Kaybedenler,kaybedenlerle beraber olur.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
mopak markası için önereceğiniz biyer varmı?

Yerleşim Türkiye / Adana
Üye103 yazı
P.P.C MARKA :4,95 KDV DAHİL
TESLİM NİSAN 02

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye103 yazı
Merhabalar
BU A4 FOTOKOPİ KAĞIDI İÇİN HER KEZ BİR ŞEY SÖYLÜYOR İŞİ HAKKIYLA YAPAN YOK BİRİLERİ ÇIKIYOR 3.40 TL .3.80 TL DOLAR VE EURO ALMIŞ BAŞINI GİDERKEN MÜMKÜN DEĞİLDİR I HAMURUN ŞU ANDA ŞATIŞ FİYATI 1.900 TL TON FİYATI NASIL OLUYORDA BU FİYATLARA A4 FİYATI VERİYORLAR ELLERİNDE BU FİYATLARA MAL OLANLARIN HEPSİ HAYAL ÜRÜNÜ ARIYORSUN MAİL ATIYORSUN MAL KALMADI GELECEK YOLDA ARKADAŞLAR BEN 1 SENEDİR KONIKSTEN BU İLANLARI TAKİP EDİYORUM COK İNSANLARLA BURADAN YAZANLARLA BİREBİR GÖRÜŞTÜM AMA HİÇ BİRİ KAĞIDI NE GETİREBİLDİ NEDE ELLERİNDE MAL VAR

İNSANLAR SADECE ARAYIP FİYAT SORUYOR NUMUNE VARMI .VS SORULAR YÖNELTİYORLAR FİYATI VERİYORSUN HEMEN FALANCA KİŞİ 3.80 FİYAT VERDİ DİYOR FİLANCA 3.40 FİYAT VERDİ TAMAM ÖYLEYSE ORDAN AL AMA SÖYLEDİĞİ KİŞİ HAYAL X KİŞİ MAKSAT YERSE

BEN 25 SENEDİR MATBAA PİYASASININ İÇİNDEYİM
BİLMEDİĞİM KAĞIT CİNSİ YOK KUŞE.1 HAMUR .3 HAMUR .BİRİSTOL .FANTAZİ.KARF

HANGİ KAĞIDIN NE FİYATA OLDUĞUNU HERKEZDEN İYİ BİLİYORUM

MALEZYADA .CİNDE.SİGAPURDA.VS NEREDE KAÇA HER BİRİNDEN HABERİM VAR BU VESİLEYLE ÇOK

İTHALATCI VE İHRACATCIYLA TANIŞMA FİRSATIM OLDU BU İNSANLAR BU İŞİ YAPMAK İSTEDİ AMA SONUNU GETİREMEDİ DOLANDIRILANMI ARARSIN MAL GELİYOR DEYİPDE GEMİYİ BATIRANMI ARARSIN VS ZOR ARKADAŞLAR GERCEKTEN ZOR

BU KAĞIDI MARKETTEN ALMIYORSUN BU KAĞIDI YURT DIŞINDAN ALIYORSUN ADAMLAR T.T DİYOR DAHA BUNUN ANLAMINI BİLMEYEN ADAMLAR ORAYA YAZIYOR İTHALAT VE İHRACAT DİYE GÖREVİNE
BURADAKİLERİN ÇOĞU ARACILAR ARIYOR SORUYOR ELİNDE MAL VARSA SENDEN ALIYOR ONA SATIYOR TABİKİ BU İŞİ GERCEKTEN HAKKIYLA YAPANLARDAN ADAM DİYOR BANA LİDER KAĞITCIKLIKTAN ŞU FİYATA ALDIM LİDER KAĞITCILIK AHMET BEY BENİM ARKADASIM SORUYORUM BÖYLE DİYE SU FİYATA PİYASAYA KAGIT VERMİŞİN DİYE ADAM YOK VALLA KİME VERMİŞİM VER NUMARASINI BANA DİYOR VERİYORUM NUMARAYI ARADIĞINIZ KİŞİYE SU AN ULASILAMIYOR CVP YOK [[[[[[
BURADA HAKKIYLA DÜRÜSCE İŞ YAPANLARIN EKMEĞİNE MANİ OLMAYALIM ARKADAŞLAR
BURDAN SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE İŞİNİ HAKKIYLA YAPAN SÜLEYMAN KAYA VAR CHAMEX MARKA GETİRİYOR ORJİNAL MAL BEN SONUNA KADAR KEFİLİM BUNUN HARİCİNDE VERİLEN FİYATLARA KANMAYINIZ
KOLAY GELSİN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye122 yazı
DEPO TESLİM VEREBİLİRİM

İSTEDİĞİNİZ KADAR VARDIR DEPOMUZDA..

nidyanagod@hotmail.com

5397472756 telefondanda ulaşabilirisiniz.
A. Doğan

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat