Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Devamlı Ve Kazançlı Bir İş

BaşlatanguvenltdTarih06/03/2012 23:57:04Yorum19

İlk mesaj
yoğun ilgi için teşekürler ilanımız bitmiştir herkeze hayırı işler

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorum
bu ne kardeş açıklama yok bişey yok adın gıbı guvenlı bır acıklama deıl maalesef
Her canlı ölümü tadacaktır...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Bi açıklama yaparsan ona göre adım atan olur arkadaşım
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek

işin devamlılığı ve abartısız olmasın diye acıklamaya gerek duymadım ciddi düşünen arkadaşlara mail atılacak tır ayrıca konuşmak isteyen arkadaşlarla tel irtibata geçile bilir 0535 474 14 84

İNSANLARIMIZ OKADAR ZARAR GÖRMÜŞKİ MALESEF SANAL ALEMDE TİCERETE KALKIŞAN ARKADAŞLARLA DÜZGÜN DÜŞÜNEN ARKADAŞLARI TENZİ EDEREK YAZIYORUM TABİKİ COK VAATLER VE AMACI GERKE DISI OLANLARLA KARSILASILA BILIYO MALESEF AMA NİYET BOZULMADAN ÇALIŞILSA GERÇEKTEN GÜZEL PARALAR ARKADAŞLIKLAR KAZANILMASI KAÇINILMAZ OLUR SİSTEMİ KURDUGUNUZDA İŞ OKADAR BASİTLEŞİRKİ TIKIR TIKIR YÜRÜR BENİM İSTEDİĞİM YOL ARKADAŞI EKMEK PAYLAŞA BİLECEĞİM VE ABİ KARDEŞ CERCEVESİNDE BİR ORTAKLIK PARA BAZEN SONUÇ OLMUYO BÖLÜŞMEYİ BİLEN HERZAMAN KAZANIR DİE DÜŞÜNÜYORUM HERKEZE HAYIRLI BOL KAZANÇLAR

dün gece bir yorum yapmıştım ancak site yöneticileri sildi sanırım. arkadaş yazısını değiştirmiş, sebze meyve satışı idi değiştirmeden önceki yazdığı yazı. sebze-meyve üretimi - toptan satışı ile ilgilenen çok akraba ve yakın dostlarım var, onlardan dolayı bu sektörü biliyorum. değil bu arkadaşın dediği gibi % 300 lere varan kar marjı, % 30 bile yoktur, ayrıca da çok risklidir bu işler. bu siteye çok adam akıllı yazı yazan kişiler de var, ancak bir o kadar da atıp tutan insanlar var maaleef.

Yerleşim Türkiye / Yzmir
%300 kar yapan bir iş varsa forumlarda deüil arkadaşlarıyla akrabaları ile bu işe saldırır ama saf çok tabi nette hayatta durmak devam et tabi
Her canlı ölümü tadacaktır...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
PEKİ SENİN AKRABALARIN 1E 1 BAHCEDEN ALIP ÜRÜNÜ 3 AY GİBİ MUHAFAZA EDİP SATIYOMU ARKADAŞIM İŞİ BİLMEYEN 100/10 DA KAZANIR BİLİRSEN 100/500 DE KAZANIRSIN BİBER ŞİMDİ 5 YTL 2 AY ÖNCE BEN 1 YTL BAHCEDEN ALDIK ABARTI BUNUN NERESİNDE BİRDE İŞ YAPMAK AKRABAYLA DOSTLA NE KADAR SAGLIKLI BİLENİNİZ VARDIR HER YAZIDA ALTINDA BİŞEY ARAMADAN ÖNCE ACIKLAMAYI DİNLEMK GEREK

VE BİZ ÜRÜNLERİMİZİ KİLO YADA TON EBATINDA ALMIYORUZ KOPLE TARLA BAHCE SERA ***ÜRE ALIYORUZ BUDA YERİ GELİR 500 TONLARA CIKAR AYRICA 5 AY VADE İMKANIYLA ALINIR AMA SATIŞLAR NAKİT YADA HAFTALIK SERMAYECİ YADA KOMİSYONA SATILIR ALIRKEN KAZANMAK BİZİM TİCARETTE ŞART VE KANUNDUR SATARKEN ZATEN KAZANIYOSUN İSTANBULA DOMETES SUAN 651 KURUSTAN GİRİYO PAZARDA 1.5 2 LİRA KAZANAN NASIL KAZANIYO BİDE BENİM BAHCEDEN ALIŞ FİATIMI DUYSAN YALAN DERSİN SANIRIM PEKİ BUKADAR KAZANMAK VAR NEDEN ORTAK ARIYORUM TİCARET MALESEF TEK OLMUYO HI CEVREM VAR ORTAK BULURUM AMA BİLESİN TAFSİYE OLSUN EN BÜYÜK HATA TANIDIKLA İŞ YAPMAKTIR ACISNIN DARBESİNİ YEDİK TİCARET YAPAN İNSAN HERSEYLE KARSILASIR BASINA HERSEY GELİR AMA NİYETİN TEMİZSE KAZANIRSIN CİN FİKİRLİ OLURSAN KAZANDIGINIDA KAYBETMEYE MAHKUMSUN

söylediklerinizi inandırıcı bulmamakla beraber size iyi şanslar, bol kazançlar diliyorum ( bu arada, bu sene 20 dönüm mandalina bahçesi aldık, neredeyse para kazanamadık denilir, yazın akrabalar sizin söylediğiniz gibi komple biber ve patlıcan aldılar yine kompleyi, ortalama % 20 para kazandılar, bu kazanca çok mutlu oldular )
. siz maden % 300 e kadar kazanıyorsunuz, niçin ortak arıyorsunuz ?? geç bu tek başına olmuyo , çevremden de olmuyo işlerini, komik geliyo bu laflar ya....

Yerleşim Türkiye / Yzmir
mandalin bu sene para yapmadı arkadasın biz ne kar yaparsa onu alır satarız bu arada mandalina bahcesinde nar yetiştirseydin 100/500 yapardın yetiştiremedine göre 100/20 de i rakam anlaşılmayan bi konu var ben tek kalem ürünle ugraşmıyorum piyasayı koklayıp ne artarsa onu alır satarız altın gibi yanii sebze meyve borsası paradan degerlidir bi konuda şu kimseyle abartıyla bu işler olmaz işin içine girince anlaşılır gercek yada dogru kimsenin kazancında yada parsında gözümüz yok amacımız sadece büyümek daha fazla bişeyler yapmak yazılarımı tam oku kardeş neden ortak aradıgımıda yazdım

ok

ARKADAŞLAR TEKRAR DETAY YAZIYORUM LÜTFEN SADECE CİDDİ VE KAZANMAK İÇİN MANTIKLI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR YADA ABİLER YAZSIN
ELİMDE ÜRÜN ALMAKTA SIKINTI OLMAYAN MÜKEMMEL VİR CEVREM VE İMKANLARIM VAR SADECE YENİ 3 YILDIR SÜREN BİR ORTAKLIKTAN AYRILDIGIM VE 9 YILDIR YAPTIĞIM BİRİKTİRDİĞİM BİLGELİK İTİBAR VE İŞİM VAR BU BİRİKİNTİYİ HIZLI BİR ŞEKİLDE EMİN ADIMLARLA YÜKSEK YERLERE GELMEYİ PLANLADIM AMA EMİN VE DOGRU ADIMLARLA NİTEKİM TİCARET HATAYI KALDIRMAZ HER HATA AYLARCA GERİ ATAR İNSANI BİRİKİM PARADA GİDER CEVREDE CİDDİ RAKAM VE İŞ POTANSİYELİ VAR VE ZATEN SUAN YAPTIGIM VE DEVAM ETTİRDİĞİM İŞ PARAM KADAR İŞ YAPIYORUM BÜYÜK YAPMA ŞANSIM YIK SUAN ASLINDA BORCLANIRSAM VAR AMA İSTEMEDİĞİM İÇİN BU YOLA BAŞ VURDUM TÜM İŞİN DETAYLARI YAZMAYLA EMİN OLUN BİTMEZ SADECE CİDDİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR ARASINLAR guven07ltd@hotmail.com 0535 474 14 84 tş bol kazançlar herkeze

ok yolladım

İLANIMIZ KALDIRILMIŞTIR İLĞİNİZDEN DOLAYI TEŞEKÜRLER