Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Almanyadan Elektronik Malzeme Ve Bmw Araba Parcasi

BaşlatanImdatAksuTarih06/03/2012 23:24:59Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Her istediginiz elektronik malzeme ve araba parcasi 1nci el veya 2nci el ne isterseniz size en gec 1 haftada bulup kargo ile yolluyabiliyorum! genel agirlik satislarim türkiye'ye bmw araba parcalaridir. Elektronik aletlerden...BluRay calardan tutun Playstation 3e kadar hersey satiyoruz, Alisverislerimizi genelde Western Union Bank ile yapiyorum. Her ne kadar arkadas siparis toplu halde verirse o kadar uygun kargo fiyatlari olusturabiliyorum. Lütfen vergi ve gümrük ile ilgili sorunlari unutmayin!! Araba parcalarinizi en rahat bicimde PARCA NUMARASI' ni yazip siparis edebiliyorsunuz bende.!! Istiyen arkadaslar ya burdan yada özel mesaj yazip benimle irtibata gecebilirler! Saygilarimla..Imdat Aksu

Yerleşim ALMANYA / HerfordMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye11 yazı
merhaba ps3 fiyatları özellikleri ve ture blue jailbreak 2 fiyatlarını alabilirmiyiz çalışma şekli ile lgili bilgi gönderirimisiniz teşekkürler alpalp_1@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
merhaba imdat bey bende ps3 özellikleri ve ture blue jailbreak 2fiyat alabilirmiyiz?ruy_emrah@hotmail.com
emrah

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı

merhaba imdat bey bende ps3 özellikler fiyat alabilirmiyim blu-ray yazıcı fiyat yazabilirmisin ryu_emrah@hotmail.com
emrah

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye422 yazı
bmw parçaları ile ilgilifiyat alabilirmiyim. ankarada yedek parçaçı olarak ne kadar avantajınız var yoksa çıkma parça fiyatınamı satacaksınız. mehsay92@hotmail.com a mail bekliyorum.
webmaster...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye12 yazı
slm arkadaslar su an yasal sorun oldugu icin bu Playstation True Blue Jailbreak ile ilgili satisi sadece alis fiyatina yapabiliyoruz oda 100€ dur arti kargo ücreti. En az alim miktari 10 tanedir.

Yerleşim ALMANYA / HerfordMeslek Esnaf