Sağlıklı beslenme ve obezite ile mücadele kapsamında iller ve ilçeler bazında geleceği parlak olan vücut analiz ve kilo kontrol merkezi bayilikleri verilecektir. İlgilenenlerin aşağıdaki şartlar kapsamında bayilikistiyorum@vucutanalizmerkezi.com adresine müracaat etmeleri rica olunur.
BAYİLİK ŞARTLARI :
1- İSTANBUL- İZMİR- ANKARA dışındaki il merkezlerinde maksimum 2 bayilik hakkı verilecektir.
2- İSTANBUL- İZMİR- ANKARA illerinde her semte 1 adet bayilik hakkı verilecektir. İlçelerinde ise her ilçeye sadece 1 bayilik hakkı verilecektir.
3- Bayi adayları minimum 2 günlük eğitime katılıp beslenme danışmanı sertifikası almaları gerekmektedir.
4- Bayi adaylarının kendi llerinde veya ilçelerinde merkezlerin işlek caddesinde minimum 3+1 daire veya dükkan veya ofis olacak şekilde ofis kiralamaları ve vücut analiz merkezi formatında iç döşemelerini yaptırmaları gerekmektedir.
5-Bayi adaylarının işinde uzman olarak yetişmeleri gerektiğinden eğitim için kendi illerinde bizzat kendi ofislerinde eğitim vermek üzere bir eğitimci görevlendirilecektir.
6-Ofis içi analiz cihazı ve demirbaş eşya masrafları bayi tarafından karşılanacaktır.Bunların bedeli maximum 3000 TL'Yİ geçmemektedir.
7-Bayi vergi levhası ve açma ruhsatı alarak ofisine resmiyet kazandıracak ve de gayriresmi olarak çalışmasına izin verilmeyecektir. Bunların maliyeti 1200 TL civarındadır .
8- Bayi lisans ücreti olarak 150 TL lisan ücreti öder ve kilo kontrolünde tavsiye edilecek ürünlerin minimum maliyeti de 1000 TL civarıdır.
9- Her bayi şu an Çorlu analiz merkezimizdeki çalışma sistemiyle aynı şekilde çalışacak ve Çorlu merkezimizin tavsiyeleri ile işini genişletme imkanı bulabilecektir.
10-Bayilik müracaatında bulunan firma,kimlik fotokopisi , işyeri fotoğrafları lisans ücreti bedeli olan 150 liranın dekontu ile birlikte müracaatları kabul olacaktır .
ÇORLU VÜCUT ANALİZ VE KİLO KONTROL MERKEZİ
İRT YETKİLİSİ : HÜSEYİN OTÇU
İRT TELEFON 0 532 732 34 12
bayilikistiyorum@vucutanalizmerkezi.com