Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fason Gıda

Başlatany8milTarih06/03/2012 15:57:38Yorum5

İlk mesaj
Üye167 yazı
mereba arkadaşlar.siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve kafamda bir proje var konu şöyle..
kendime ait 3 adet araba ve bir ofis tutacağım..
cips.jelibon.cocuk bezi..küp şeker ve benzeri ürünleri fason adıma imal yaptırmayı düşünüyorum.bunlarıda bakkal ve marketlere uzun vaedeli vermeyi düşünüyorum..ŞİMDİ siz diyeceksinizki arkadaş neden adam sizden alsın 1.si uzun vadeli ilk etapda 2.ise kaliteli..MESELA GECENLERDE bimden bir meyve suyu aldım dimes e fason üretiyormuş bayada ucuz ve kaliteli bu ve buna benzer ürünler..fikirlerinize acığım saygılarımla

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye22 yazı
Sanırım Antepde yapacaksınız bu işi, Eğer oradaki bakkal esnafı istanbul esnafı gibi ise kesinlikle uzunvadeli mal vermenizi tavsiye etmem, çok samimi olduğum bir gıda toptancısı arkadaşım veresiye mal vermekten ve toparlayamadığı paralar yüzünden iflas etti milyarlarca borçla,
En iyi meslek insan olmaktır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye468 yazı
akıllı fikir ama hangi ürünleri satabilecegini ilk önce araştır araba almadan önce bi araba ile bakkal ve marketleri gez elinde adı duyulmamış ürünleri sat bakalım satılıyormu ondan sonra piyasaya kendi üretiminle gir başarılar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye84 yazı

sevgili hemşerim,biz gıda işi yapıyoruz.Fason yani Privete Label ürün yaptırmak için iyi bir sermayeye sahip olmalısın.Biz Türkiyenin en büyük gıdacılarından birinin ırak bayisiyiz.bayilğimiz dışında portföyümüzde olmayan bazı ürünleri fason yaptırıyoruz.Fason yaptırmak için firma sana bir çeşit üründen (bahsettiğin jelibon,bez,cips veya gofret çik.bisküvi ne olursa) kendi markanla ürün yapacağı için en az 3 tırlık anlaşma yapar.Çünkü yaptıracağın markanın ambalajını ambalajcının minumum miktarına göre yapar.Bu en az miktar ambalajda 3 tırlık mal yapar.Bu durumda ya (sadece1 çeşit için) üründen 3 tır alacaksın veya 1 tır alacaksan diğer 2 tırın ambalaj bedelini vereceksin.Daha az miktarda ambalaj yaptıttırırsa bu sefer sana klişe bedelini ödetir.Yani sermayen çoksa bu iş olabilir. Ciddiysen sana fason cips(patates,mısır)jelibon,gofret,bisküvi,tablet çikolata,bar,süt(küçük büyük) gibi ürünlerde yardımcı olabilirim.
...
Her ne olursa olsun, kendin olmak için asla geç değildir !..Ya da benim durumumda asla erken değildir..! Bunun zamanı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bu işin bir kuralı yoktur !..Hayatımızı iyi ya da kötü yaşayabiliriz..! Umarım senin ki mükemmel olur. Umarım seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım daha önce hiç hissetmediğin duygular yaşarsın. Umarım hayata başka bir pencereden bakan insanlarla tanışırsın. Umarım gurur duyduğun bir hayat yaşarsın ve eğer yaşamadığını düşünürsen ; Umarım içinde herşeye yeniden başlayacak gücü bulursun...

Benjamin Button filminden..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Gyda
Yeni Üye6 yazı
parana yazık olur
bir dost
seni kimse dinlemez.....

Yerleşim Türkiye / KilisMeslek Esnaf
Üye111 yazı
bal da fason dolum yaparım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager