Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mısır - Egypt

BaşlatanEmir TURHANTarih05/03/2012 17:10:57Yorum101

İlk mesaj
Yeni Üye62 yazı
MRB ARKADASLAR.BEN MISIR IN BASKENTI KAHIRE'DE YASIYORUM..BURADA ITHALAT&IHRACATLA UGRASIYORUM.
MISIR ILE TICARET YAPMAK ISTERSENIZ SIZE YARDIMCI OLABILIRIZ.URUNLERINIZI TANITIM ANLAMINDA OLSUN BURDAN ITHAL ETMEK ISTEDIGINIZ HER URUN ICIN SIZE DETAYLI BILGI AKTARABILIRIZ..ILGILENEN ARKADASLAR OLURSA BIZE BU MAILDEN. prmd_79@hotmail.com ULASABILIR.HERKESE IYI CALISMALAR DILIYORUM.
Emir TURHAN

Yerleşim Mısır / KahireMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
101 yorum
Üye126 yazı
MERHABALAR,
YENİ SİSTEM VE SON TEKNOLOJİ KAYNAK MAKİNALARI ÜRETİMİ YAPMAKTAYIZ. www.batikaynak.com. SATIŞ KONUSUNDA DIŞ PAZAR ARAMAKTAYIZ.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye137 yazı
iyi günler emir bey yazınızı okudum benim yarı baba tarafım mısır kahirenin bi köyün de tuğla fabrikası işletiyor . fabrika hakkında bir bilgin varsa bana yardımcı ol .
iş konusundada sizinle çalışmakistiyorum ben gıda ile ilgileniyorum kuru incir kuru üzüm kuru domates bu üç ürün hakkında orda çaılışa bilirmiyiz piyasası nedir . yardımcı olursan sevinirim iyi günler
ramazanülkü.@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Gyda
Yeni Üye62 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - MRT1453
MERHABALAR,
YENİ SİSTEM VE SON TEKNOLOJİ KAYNAK MAKİNALARI ÜRETİMİ YAPMAKTAYIZ. www.batikaynak.com. SATIŞ KONUSUNDA DIŞ PAZAR ARAMAKTAYIZ.

MRB.MERT BEY.SITENIZI INCELEDIM.BURDA KAYNAK VE SARJ MAKINALARIYLA ILGILI OLARAK PIYASAYA DAHA COK CIN HAKIM.EGER CIDDI ANLAMDA CALISMA YAPMAK ISTERSENIZ BUYRUN GELIN SIZE YARDIMCI OLALIM.

Yerleşim Mysyr / KahireMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye62 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ramazan47
iyi günler emir bey yazınızı okudum benim yarı baba tarafım mısır kahirenin bi köyün de tuğla fabrikası işletiyor . fabrika hakkında bir bilgin varsa bana yardımcı ol .
iş konusundada sizinle çalışmakistiyorum ben gıda ile ilgileniyorum kuru incir kuru üzüm kuru domates bu üç ürün hakkında orda çaılışa bilirmiyiz piyasası nedir . yardımcı olursan sevinirim iyi günler

IYI GUNLER RAMAZAN BEY.
SADECE KURU UZUM VE KURU INCIR ICIN SEZONLUK IS YAPABILIRSINIZ.BAYRAMLARDAN 2 VEYA 3 AY ONCESINDEN MALI CEKIP IYI SATIS YAPILABILIR.KURU INCIR MISIR'A ZATEN AYDIN'DAN GELIYOR.TANIDIGIM BI KAC FIRMA MEVCUT.IYI CALISMALAR.

Üye126 yazı
EMİR BEY ZANNEDERSEM YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDA ÇİN MALLARI İLE İLGİLİ BAZI ÇEKİNCELER VARMIŞ. TÜRK MALI OLMASI AVANTAJ VE FİYAT OLARAKTA ÇİN MALLARI İLE REKABET EDECEK DÜZEYDE FİYATLARIMIZ. BU İŞİN HIRDAVAT OLARAK TOPTANCILIĞINI YAPANLAR ORDA BU MALLARI SATABİLİR MALUMUNUZ. ŞAYET DİSTRİBİTÖRLÜK AÇISINDAN BİR ÇALIŞMA OLABİLİRMİ ORDA. BUNUNLA ALAKALI BİR ARAŞTIRMA YAPARAK REEL BİRŞEY VARSA ŞAYET GELELİM. VEYA GÖRÜŞELİM. MÜMKÜNMÜ. TEŞEKKÜRLER

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye62 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - MRT1453
EMİR BEY ZANNEDERSEM YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDA ÇİN MALLARI İLE İLGİLİ BAZI ÇEKİNCELER VARMIŞ. TÜRK MALI OLMASI AVANTAJ VE FİYAT OLARAKTA ÇİN MALLARI İLE REKABET EDECEK DÜZEYDE FİYATLARIMIZ. BU İŞİN HIRDAVAT OLARAK TOPTANCILIĞINI YAPANLAR ORDA BU MALLARI SATABİLİR MALUMUNUZ. ŞAYET DİSTRİBİTÖRLÜK AÇISINDAN BİR ÇALIŞMA OLABİLİRMİ ORDA. BUNUNLA ALAKALI BİR ARAŞTIRMA YAPARAK REEL BİRŞEY VARSA ŞAYET GELELİM. VEYA GÖRÜŞELİM. MÜMKÜNMÜ. TEŞEKKÜRLER

prmd_79@hotmail.com / Ekleyin goruselim.

Yeni Üye62 yazı
GUNCELDIR...

Yeni Üye20 yazı
Emir bey ne tür alanlar sizin için müsait ona göre hem kendim hem çevrem aracılığıyla araştırma yapabilirim

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye169 yazı
İyi günler arkadaşlar,

Ankara'da ikamet eden inşaat yüksek mühendisiyim. Türkiye'deki işime ek olarak yurtdışında da birşeyler yapmayı arzuluyorum. İlk başta koyabileceğim sermaye $ 100K kadar olmakla beraber, ülkeye, ortağa ve işe göre artabilir.

Sektör olarak inşaat taahhüt, parakende satış, ithalat/ihracat, e-commerce düşünüyorum.

Yurtdışındaki işlerinde ortak arayan, kurulu işi olup da sermaye sıkıntısı çekenler ile tanışmak istiyorum.

Saygılar.
1234

Yerleşim / GugudaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye62 yazı
Gunceldir...

Yeni Üye62 yazı
Guncel...

Üye433 yazı
ısı yalıtım özellikli olup boya gibi rulo ile sürülebilen ,pasta kıvamında ve renkli olduğu için boya ihtiyacınıda karşılayan yeni nesil teknolojik bir yalıtım ürünü sizce tutarmı..?
ekvatora yakın olmaları açısından konutlar yazın ciddi manada sıcak oluyordur ve yaşam kalitesini etkiliyordur sanırım.
ilgi gösterirseniz
msnalfa@mail.com
mustafa sadık

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye62 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - alfa16
ısı yalıtım özellikli olup boya gibi rulo ile sürülebilen ,pasta kıvamında ve renkli olduğu için boya ihtiyacınıda karşılayan yeni nesil teknolojik bir yalıtım ürünü sizce tutarmı..?
ekvatora yakın olmaları açısından konutlar yazın ciddi manada sıcak oluyordur ve yaşam kalitesini etkiliyordur sanırım.
ilgi gösterirseniz
msnalfa@mail.com
mustafa sadık

SITENIZI INCELEDIM,URUNLERINIZ PIYASADA MEVCUT AMA COK TUTULMUYOR,MUHENDIS ARKADASLARLA GORUSUP ILERLEYEN GUNLERDE SIZI BILGILENDIRMEYE CALISACAGIM.

Yeni Üye62 yazı
GUNCEL..

Yeni Üye62 yazı
GUNCELDIR..

Yeni Üye62 yazı
.....

Yeni Üye62 yazı
.......

Yeni Üye62 yazı
..

Yeni Üye81 yazı
Muz ve Portakal düşünürseniz yardımcı olurum.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye62 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Zodium
Muz ve Portakal düşünürseniz yardımcı olurum.

BU URUNLERI SAGLAMAKTA BIZ SIZE YARDIMCI OLALIM?

Yeni Üye62 yazı
....

Yeni Üye17 yazı
Tela, Şifon çeşitlerini alacak yerler varsa satabiliriz ?

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye62 yazı
.....

Yeni Üye62 yazı
....

Üye105 yazı
istanbul osmanbey semtinden özellikle mısıra ve ve fas a; tekstil ürünleri ihracatları çok oluyor özellikle (gömlek bluz, etek vs ).bu tarz tanıdıklarım var. eğer bu tarzda bir çalışma yapabilirsek size yada aracısı olduğunuz firmanın adresine direk ihracat yapabilirim
dryynr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye62 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dryynr
istanbul osmanbey semtinden özellikle mısıra ve ve fas a; tekstil ürünleri ihracatları çok oluyor özellikle (gömlek bluz, etek vs ).bu tarz tanıdıklarım var. eğer bu tarzda bir çalışma yapabilirsek size yada aracısı olduğunuz firmanın adresine direk ihracat yapabilirim

prmd_79@hotmail.com .ekleyin,goruselim...

Yeni Üye31 yazı
mailinizi ekledim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye62 yazı
.......

Üye488 yazı
Halen mısırdamısınız?
Sormak istediğim şey şu:
orada bilişim ne durumda?
Firmalar var ise onlara host+domain satışı yapabiliriz.
Tabi fiyat önemli belki orası çok ucuzda olabilir.
Türkiye şartlarında firmalara gidecek kaliteli bir host fiyat ve özellikleri:
1Gb Alan
5Gb Trafik
100 E - posta
MySQL veritabanı
1 Adet domain
Fiyatı: 100 TL
Orada bir araştırma yapabilirmisiniz?
Ortalama fiyatlar nelerdir.
Gerekirse sunucuları komple oraya yönlendiririz.
Sizden haber bekliyorum.
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam