İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Börekçi Dükkanı Açmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumA
Üye410 yazı
C
Üye223 yazı
Örneğin ist anadolu yakasında Taner Börek vardır otuz kusur subesi vardır mesela onlardan örnek alabilirsin.
Konuyu takip edeceğim
T
Yeni Üye3 yazı
önemli olan yer ve mekan iyi seçim olmasılazım
O
Üye468 yazı
M
Üye279 yazı
MERHABA
BÖREK SİMİT LOKMA İŞİNİ YURT DIŞINDA YAPMAYI DÜŞÜNEN YOKMU HİÇ OLMAYAN BÖLGEDE GÜNEY AMERİKA
BÖREK SİMİT LOKMA İŞİNİ YURT DIŞINDA YAPMAYI DÜŞÜNEN YOKMU HİÇ OLMAYAN BÖLGEDE GÜNEY AMERİKA
mesutpazarlama@hotmail.com
05423031732
05423031732
P
Yeni Üye1 yazı
ÖNCELİKLE ARKADAŞLAR; EN ÖNEMLİSİ YER MEKAN DAN ZİYADE ÜRETTİGİNİZ MAMÜLÜN KALİTESİDİR. BEN KÜTAHYADA BÖREK SALONU AÇTIMTAVŞANLI İLÇESİNE KÜTAHYA MERKEZDEN PAÇHA ALMAYA GELEN MÜŞTERİLERİM OLDU BÖREGİME BAYILANLAR OLDU EN BÜYÜK ETKEN ÜRETTİGİNİZ MALZEMENİN KALİTESİDİR 2. PLANDA YER MEKAN GELİR ARKADAŞIMDA DAGIN TEPESİNDE BODRUMDA BÖREK İMAALAAT YERİ AÇTI TOPTAN BÖREK SATIYOR ŞU ANDA PASTANELERE VE ASKERDEN YENİ GELMESİNE RAĞMEN ALTINDA AQDI A3 VAR :)) YAPABİLENE ÇOK KARLI BİR İŞTİR KISA ZAMANDA HAYATINI YOLUNA KOYAR. İSİM ALMAKTANSA İSİM YAPMANIZI TERCİH EDERİM FAZLA SERMAYE İSTEYEN BİR İŞ DEİLDİR 10 000 TLYE İMAALAATINIZI VE SERVİS EKİPMANLARINIZI KURABİLİRSİNİZ.MAXİMUM 1000 TL KİRA VEREBİLİRSİNİZ NORMAL BİR SATIŞTA AYLIK 4000 LİRAVEYA DAFA FAZLA KAR OLANAGINA SAHİP OLAİBLİRİNİZ. DEDİGİM GİBİ HERŞEYDEN ÖNCE KALİTE SU BÖREGİNİ HERKEZ YAPAR KÜRT BÖREGİNİDE AMA HAMNUR ŞEKLİNDE SATMAK VAR BİRDE TEL TEL AYRILMIŞ ÜZERİ PUDRA ŞEKERLİ YAĞLI KÜT BÖREGİ SATMAK VAR.. HERKEZE HAYIRLI İŞLER YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA..!!
pastacı
E
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar merhaba,
bnde bu konu üzerinde araştırma yapmaya başladım fakat olaya nerden başlamam konusunda sıkıntılarım var. yer mekan konusunu geçtikten sonra aklıma takılan en önemli soru bu börek veya unlu mamüllerin tariflerini nasıl öğrenebilirz. mesela rumeli börekçileri veya sarıyer börekçilerinin bu konuda çok iyi oldukalrını düşünüyorum fakat bunların tariflerini nasıl bulabilirim bu konuda düşüncelerim var beni aydınlatırsanız sevinirim.teşekkürler
bnde bu konu üzerinde araştırma yapmaya başladım fakat olaya nerden başlamam konusunda sıkıntılarım var. yer mekan konusunu geçtikten sonra aklıma takılan en önemli soru bu börek veya unlu mamüllerin tariflerini nasıl öğrenebilirz. mesela rumeli börekçileri veya sarıyer börekçilerinin bu konuda çok iyi oldukalrını düşünüyorum fakat bunların tariflerini nasıl bulabilirim bu konuda düşüncelerim var beni aydınlatırsanız sevinirim.teşekkürler
J
Yeni Üye13 yazı
Arkadaşlar toptan fiyatına börek yapan iki yer biliyorum bende gelip geçerken gözüme takıldı pek alakam yok ama herzaman ne yapabilirizin peşinde olduğumuz için geçtiğimiz gittiğimiz noktalardaki işleri müşteriyi ister istemez inceliyoruz.
Sefaköy metrobus duragına varmadan 50 -100 metre sağda bir yer var toptan fiyatına börek baklava üretiyorlar hep önünde görüyorum 10-15 servis araçları var biraz büyükler galiba
Birde surda gördüm Çengel köyde çınar altı diye bir yer var çok kişi bilir onun tam karşısında mağazanın çamına asmışlar onlarda baklava börek toptan fiyatına üretilir falan diye Hatta Tepsisi 35 tl yazıyordu fakat kaç kilo bilemiyorum tabi tepsi var tepsi var ilgili arkadaşlar konusabilirler.
Sefaköy metrobus duragına varmadan 50 -100 metre sağda bir yer var toptan fiyatına börek baklava üretiyorlar hep önünde görüyorum 10-15 servis araçları var biraz büyükler galiba
Birde surda gördüm Çengel köyde çınar altı diye bir yer var çok kişi bilir onun tam karşısında mağazanın çamına asmışlar onlarda baklava börek toptan fiyatına üretilir falan diye Hatta Tepsisi 35 tl yazıyordu fakat kaç kilo bilemiyorum tabi tepsi var tepsi var ilgili arkadaşlar konusabilirler.
R
Üye122 yazı
bayiilik almak yerine böreği kaliteli bir yerden günlük toptan alarak satış yapabilirsiniz ki kilosunu 7 tl ye aldığınız bir böreği kilosunu 15 tl den satabilirsiniz.
C
Üye223 yazı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz