Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Lazer Kesim Fikirleri

BaşlatanGwainTarih03/03/2012 19:32:39Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye90 yazı
Merhabalar;

Hali hazırda kurulu bulunan firmama bir lazer kesme-kazıma makinası aldım. Müşterilerime yaptığım üretimleri daha sağlıklı ve ucuz yapabilmek maksadıyla. Fakat bu makinanın devamlı üretir durumda bulunmasını istiyorum. Makinemle kesip, kazıyıp kolayca satabileceğim seri üretim fikirleri aramaktayım. Yaratıcı arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / Bandirma
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye39 yazı
ben anlamadım ama, ne kesme makinası bu?

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye53 yazı
şuan en çok dekoratif saat işi var hocam bence girebilirsiniz maliyeti düşük kar marjı iyi
www.ps3oyunu.com
www.ps3oyunual.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye22 yazı

Makina sanayi tipimi kesim alanı nedir Ben reklamcıyım lazer makina ile ilgili yapabileceğiniz o kadar çok işler varki
En iyi meslek insan olmaktır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye95 yazı
merhaba bana kalırsa seri olarak bu yeni cıkan dekoratif saatlerden seri üretim yapıp fiyatı uygun olursa buradan toptan olmadı eminönü satıs yapılabilir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye816 yazı
kardeş dekoratf ayna ve saat işine gir kendim her ay 100 ad. alıyorum.. sen modelleri ayarla müşteri cok yetiştiremezsin.. müşteride buluruz
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Yeni Üye26 yazı
arkadaşlar kusura bakmayın ama ben şu lazer aletine fıransız kaldım..nedir bu neler yapılır belki bendede bir başlangıç olur...TŞK

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?imci
Yeni Üye95 yazı
sayın editörüm ben makina kalite kontrol uzmanıyım bana soracak olursanız alman malını tercih edin derim

Yeni Üye95 yazı
rica ederim yardımcı olabileceğim bişi olursa çekinmeyin lütfen

Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar bu dekoratif ayna ve dekoratif duvar saatleri pazarını, internet haricinde başka hangi şekillerde oluşturabilirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Grafiker
Yeni Üye37 yazı
lazer makinaları genel olarak tekstil sektöründe kullanılıyor o alanada yönelebilirsin makinan boş kalmaz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Üye108 yazı
dekoratif ayna toptan almak isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum. benimde bir büyük 1 küçük lazer kesim makinam var. kağıt süngerden tutunda 12 mm metale kadr kesim yapılır

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Turizm