Herkesin bildiği, tadı ile ün yapmış olan ve Dünyanın her yerinde kabul gören ve kullanılan Antep fıstığı satışını yapmaktayım.
Ürün, kg olarak satılmaktadır. Miktar sorunu yoktur. İster kavrulmuş tuzlu, ister tuzsuz, isterseniz kurumuş kabuklu olarak 1 kg' dan tonlarca miktara kadar satış yapabilirim.
Antep Salçası:
Salça denince akla Gaziantep gelir. Acı veya tatlı salça satışı yapabilirim. Gaziantep salçasının 1 gramı bile yemeğe çok güzel renk ve tat verir. Fakrika salçası alacağınıza Antep salçası almanızı tavsiye ederim. Hem lezzetli hem de herkesin almak isteyeceği üründür. Kg ile satış yapılmaktadır.
Antep Baklavası:
Adı baklava ile özdeşmiş olan Gaziantep baklavasını (Türkiye'nin en iyi baklava markasını) bir telefonla ve 1 günde sizlere ulaştırıyorum.
Adıyla özdeşmiş baklavanın tadını ve lezzetini çok beğeneceğinizi umuyorum. Kaliteli malzeme, temiz ve güvenli üretim yapılmaktadır.
Baklavayı, güvenle ve taze bir şekilde alıp yiyebilirsiniz. Ürünler, günlüktür. Kesinlikle alacağınız ürün günlük üretilen üründür. Buna inanabilirsiniz.
Miktar sıkıntısı yoktur. Ünlü kişilere, iş adamlarına, milletvekillerine, bakanlara kısacası herkesimden insana gönderilmektedir. Ürünler, kg kutu ve kg tepsi olarak satılmaktadır.
Daha ayrıntılı bilgi ve iletişim için:
Göksel 0535 426 79 44 / gokselgokmen2002@hotmail.com