Öncelikle Hayırlı olsun yeni projeniz ve siteniz. Nacizane eleştiri-katkılarım olacak ;
Tasarımcı olarak şunu her zaman belirtiyorum.
Eğer büyük bir projeniz var ise, ve uzun vadeli gelir elde etmek istiyorsanız, Ücretsiz Alan Adı, Ücretsiz Hosting, Ücretsiz Yazılım, Ücretsiz Tema Gibi etkenlerden kaçınılmalıdır.
Fikri Bey' in ücretli Tema Fikrine Katılıyorum. 30 TL ye bile ihtiyacınızı karşılayabilecek çok güzel temalar var.Zaten Copyright' ı da silmemişsiniz. Bu büyük bir proje için eksiklik bana göre. O kadar emek harcıyorsunuz, çok cüzi rakamlarla orjinal fikrinizi orjinal yazılıma çevirebilirsiniz.
Web Sitesindeki Kullanılacıların aradığı en önemli özellik aradığını hemen bulabilmesi, karmaşık olmamasıdır. Wordpress ile her türlü site yapılabilmektedir ancak mevcut tema ve tasarımınız bana daha çok kişisel blog' u andırıyor. Bazı alanlar Sadeleştirilmeli bazı alanlarda zenginleştirilmeli diye düşünüyorum.
Son olarak arkadaşların belirttiği gibi bende bozuk vs. kayma olmadı. Explorer' in son sürümünü kullanıyorum gayet düzgün görünüyor.
Kolaylıklar Diliyorum.