Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Sonunda Açtım İnternet Sitemi

Başlatan171988Tarih20/02/2012 22:42:05Yorum27

İlk mesaj
Üye515 yazı
Merhaba arkadaslar ne zamandır siteye uğramıyordum daha önce internet sitesi projelrim diye yazı yazmıştım orda www.isortakligi.com adlı sitemden bahsetmiştim ilk kez burada tanıtacağım sitemi daha az yazı yazdım yorumlarınızı bekliyorum.

Bayilik , Ekonomi , İsfikirleri , Hibe , Tesvik ,Basari Hikayeleri ,Kisisel Gelisim , Girisimcilik , Pazarlama , internet , Sosyal Medya hakkındaki herşey www.isortakligi.com da

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Üye515 yazı
yorum yokmu arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
güzel site olmuş, yolun açıkolsun

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye310 yazı

Benim tarayıcının ayarları kötü göstermiş olmalı diye düşünüyorum zira tasarım çok kötü gözüktü gözüme.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye317 yazı
İşortakligi.com, 1 mart 2012#8242;de Umut Şahin tarafından kurulmuştur. :)

hayırlı olsun.. siteyi enine genişletebilirseniz daha iyi olur. orta konsol cok dar kalmış.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
bu web sitesini birlikte büyütebiliriz,benimde buna benzer web sitem vardı kapattım farklı bi projede var aklımda özel mesaj ile ulaş lütfen ilgilenirsen,hayırlı olsun

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Y?siz
Üye515 yazı
1 mart yazdım tam aktif değil.Ben bu siteye baya zaman oldu üyeyim .Koniks üyelerinin fikirleri benim için önemli burada ilk kez siteyi yazdım ÇÜNKÜ 1 mart akadar sizlerin eleştirilerinden yola çıkarak siteyi tam oturtmayı düşünüyorum.(AkınSelçuk)Özellikle Akın abinin yorumlarını bekliyorum.Şmdiden Teşekkür herkese

Üye488 yazı
100 tlye güzel bir wp teması yaptırabilirsin.
single yazlarında foter + sidebar left + sidebar right uçmuş durumda en göze batanları söyledim.
sanırım daha 100 lerce eksik ve açık nokta var.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Üye488 yazı
tarayıcı sorunum yok.
bende wp temalar yapıyorum,
her yaptığım temayı explorer, crome, firefox ta tarayıp test ettikten sonra yayınlıyorum.

Yeni Üye54 yazı
Öncelikle Hayırlı olsun yeni projeniz ve siteniz. Nacizane eleştiri-katkılarım olacak ;
Tasarımcı olarak şunu her zaman belirtiyorum.
Eğer büyük bir projeniz var ise, ve uzun vadeli gelir elde etmek istiyorsanız, Ücretsiz Alan Adı, Ücretsiz Hosting, Ücretsiz Yazılım, Ücretsiz Tema Gibi etkenlerden kaçınılmalıdır.
Fikri Bey' in ücretli Tema Fikrine Katılıyorum. 30 TL ye bile ihtiyacınızı karşılayabilecek çok güzel temalar var.Zaten Copyright' ı da silmemişsiniz. Bu büyük bir proje için eksiklik bana göre. O kadar emek harcıyorsunuz, çok cüzi rakamlarla orjinal fikrinizi orjinal yazılıma çevirebilirsiniz.
Web Sitesindeki Kullanılacıların aradığı en önemli özellik aradığını hemen bulabilmesi, karmaşık olmamasıdır. Wordpress ile her türlü site yapılabilmektedir ancak mevcut tema ve tasarımınız bana daha çok kişisel blog' u andırıyor. Bazı alanlar Sadeleştirilmeli bazı alanlarda zenginleştirilmeli diye düşünüyorum.
Son olarak arkadaşların belirttiği gibi bende bozuk vs. kayma olmadı. Explorer' in son sürümünü kullanıyorum gayet düzgün görünüyor.
Kolaylıklar Diliyorum.
http://www.betastesisat.com - Ankara Havalandırma Sistemleri
http://www.ankarakobi.com - Ankara Firma Rehberi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Reklam
Üye488 yazı
bu site projesi için 27 binlik hibeyi alamazsınız.
nedenleri çok.
zaman içinde konuyu takip edelim.
sonucu birlikte görelim.

Üye488 yazı
hayırlı olsun...

Üye112 yazı
hayırlı olsun siteniz. bol kazanç ve başarılar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Üye464 yazı
Arz Taleple Alakalı Bir Konu Trafik.
İnsanların Aradıgını Verirseniz Trafiginiz Artar.
B.Kaan

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Yöneticilik
Yeni Üye62 yazı
Üst menüde kategorilerin olduğu yerde türkçe karakterler diğer karakterlerin fontu ile aynı gözükmüyor. Benim tarayıcımda değilse sorun tabi.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Mühendis
Üye488 yazı
yazı karakterini bilindik bir karakter yap düzelecektir.
arial-timesnewroman-verdana gibi

Yeni Üye97 yazı
s.a site güzel olmuş başarılar...
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Üye515 yazı
bayilik, işfikirleri ile ilgili ne kadar site varmış. Rekabet yüksek.1.5-2 aydır uğraşıyorum. İşfikirleri, bayilik veren firmalarda gözükmüyordu. 120-130 yazı yazmışım, daha yeni işfikirlerinde 8.sayfa, bayilik veren firmalarda 10.sayfada çıkmaya başladım. Bayilik kelimesinde 2 hafta önce 50.sayfadan giriş yaptım. 2 haftadır uğraşamadım uçmuş. Alexa da siteyi açtığımda Dünyada 27m dan 6.5 m düşürdüm. TR de 127k dan 59k düşürdüm. 2 haftada 59k dan 127k yükselmiş. Uğraşmadığın anda affetmiyor başta google amca :D .Eylül ayında Bayim olurmusun fuarı var. Sizce belirttiğim kelimelerde 1. sayfaya çıkıp farklı bir tasarımla reklam alabilirmiyim?(Bu ay şahıs firmasını kuruyorum.Sözleşme yapıp, faturada keseceğim)

Yeni Üye94 yazı
Siteni biraz daha anlaşılabilir yapabilirsen güzel olur bence biraz karmaşık blog sitelerine benziyor derleyip toparlamanı öneririm kolay gelsin

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama