merhabalar ELİMDE BÜYÜK BİR PROJE VAR BU PROJE TUTARSA DEPREMDEN SIFIR RİSKLE KURTULACAĞIZ BİNALAR YIKILSA BİLE İNSANLARDA EN UFAK BİR YARALANMA OLMAYACAK SİZDEN RİCAM ÇİZİM YAPACAK ARKADAŞLAR ARIYORUM YADA PROJEME SPONSOR OLACAK BİR FİRMA YADA ORTAK ÇALIŞABİLECEK KİŞİLERDE OLUR ELİMDE YETERİ KADAR PARA OLMADIĞINDA PROTOTİPİNİ ŞU AN SERGİLEYEMİYORUM.. tarkanex@gmail.com taranex
yaw şu projenden :) bahsette destek çıkalım yaw tarkanex kardeşş ama lancelot arkadaşın getirdiği yoruma koptum :):) gerçekten varsa böyle projen ortak bulmana gerek yok bu projenden faydalanacak inşaat şirketlere teklifte bulun ama bunu yapmadan önce bu projeni tescil ettir başkasına kaptırma senin işinin çözümü burda değil die düşünyorum umarım şansın ii gider ve bizi bu deprem illetinden kurtarırısın saygılar :):) :)
teşekkürler arkadaşım projemi aslında mutlka evde bulunması gereken sıradan bir alet gibi düşünürsen ne demek istediğimi düşünürsen anlansın projemin ismine şimdilik hayat üçgeni adını verdim 3 kişilik bir korunma sistemi olacak...
abi evde 5 kişiysek ne olacak yada 10 kişilik aileler ne yapacak : ) ama şöle bişe yapılabilir bence buda bir görüş nede olsa yani zemine yerleştirilen bir alet olsa yaklaşık 1 saatten önce haber veren bir alet olsa süper olmazmı gerçi bir zamanlar bulan biri vardı ama pek tutmadı gerçi vallaha çok merak ettim senin bu projeni çünkü bizim burası 1 derece deprem bölgesi çok güzel olurduu sana süper bir çevre sağlayabilirim yanlış anlamanı istemem benimki sadece naçizane bir fikirdi tabii senin bileceğin iş tabii başarılar saygılar
BÜTÇEDEN ZİYADE BU PROJEYİ HAZIRLAYIP BÜYÜK BİR FİRMAYA SUNMAK İSTERİM TABİ BU KONUDA BERABER ÇALIŞMAK İSTEDİĞİM ÖZELLİKLE BANA ÇİZİM VE TASARIM KONUSUNDA YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLAR GEREK AÇIKÇASI ÇİZİM VE TASARIMDAN ÜCRET ALMAYACAK VE BU PROJEYİ BÜYÜK İNŞAAT FİRMALARINA SUNACAK BİR KAÇ KİŞİ İLE ÇALIŞMAK İSTERİM İŞİM FİNANS SEKTÖRÜ İŞİMDEN AYRILABİLİRİM İYİ BİR ÜCRET VEREN BİR FİRMADADA ÇALIŞABİLİRİM. HAYALLERİM ÇOK KUVVETLİDİR
arkadaşlar bu sitede kendi adıma yaratacağım proje ve fikirlerimi satın alacak arkadaşlara ihtiyacım var yada sermaye koyacak patentime ortak olarak beaber çalışacak insanlara ihtiycım var ..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz