Arkadaşlar selam genelde 3'lü olarak satılan seramik nar setlerinin en ufak boyundan arıyorum 350 adet. Elinde olan var mıdır fiyat verirseniz sevinirim teşekkürler.
not: Bir müşterim 2.20'ye bulmuş daha düşük bulmam gerek bilginize.
Ben kalıbını yapıp ,imal edebilirim . Ama bunun için zaman gerekir. 2,20 fiat Zannederim seramik için verilmiştir. Ben polyesterden yapmıştım ve Üç tanesini 15 Tl den Kursiyerlere vermiştim. Yani 2,20 polyester için düşük bir fiat . Görüşmek lazım .
benim 2,20 den daha düşüğe bulmam lazım ki satabileyim.Seramik olması gerekiyor piyasada çok satılan bir ürün tahtakale piyasasında olan arkadaşlar yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
ürün son 1000 adet kalmıştır. 5 renkli olup cantanın eni 11 cm boyu ise 22 cm dir. 1 . sınıf kaliteli suni deriden imal edilmiştir ve gösterişlidir özellikle pazarcı arkadaşlar kar marjı oldukca yuksek bir parti ürünüdür kapıda ödeme sistemi ile siparis gecilir
500 ton hazır NAR elimizde mevcuttur. Ciddi alıcılar aranıyor.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz