4 bloktan oluşan lüks bir residance altında olan bir dükkan var , toplamda 10 adet dükkan olan bu çevrede henüz hiçbirşey açılmamış yani herşey açılabilir....
max kar elde edebilmek için sizce ne açılabilir , bayilik alınabilir tavsiyelerinizi bekliyorum ....
lüks bakkal manav kahvaltılık vs.ürünler satılabilir.ancak residence altına bunun açılması zor firma sahibi genelde marka olsun ister bence bayiliklere yönel.
burada bir takım bilgiler var, bizzat ara**** en net bilgiye ulaşabilirsiniz.
residance denince akla lüx normalden zengin gibi bir hava verirdi eskiden bana... ayrıcalıklı bişeymiş gibi.. şimdi bakıyorum 2 tane apartman üzerinde residance yazıyor.. yani sizin bölgenizi bilemiyorum ama residance altı diye daha özel bir arayış içindesiniz.. aynı bölgede apartman altı bi dükkan olsaydı ne değişecekti? konu ya residance yazınca ek bir özellik ortaya cıkıyor.
feritselcuk 1200 tane ekmekle fırın dönmez bunun ustası var cartı var curtu var ayriyaten rezidans taki daire başı 3 tane almaz çünkü genelde çalışan tiplerdir karı koca olarak bi akşam gelirken alırlar o da senin benim yediğim ekmekten çok yok işte kepekli susamlı keten tohumlu vs. daha farklı ekmek çeşitleri vs.bence fırın yerine güzel bi manavı bakkalı organik kahvaltı ürünleri vs.bide yanına senın dediğin gibi hamur ürünleri miss iş yapar diye düşünüyorum evlere servis olayında varsa mükemmel.
kuaför, fitness salonu vs bu tarz işler lisans gerektiren işler arkadaşlar sanatı yoksa yapamaz bu tür işler. ancak belgesi olan birini ortak alıp yapabilir, ki o da çok zor
Lüks bir şarküteri açabilirsin, özellikli yerdir marketlerden almak yerine şarküteri daha tercih edilebilir tabi bu işi iyi yapabilirseniz. Arkadaşların söylediği manavda düşünebilecek mantıklı bir iş.
Uzman, dar bir alanda yapılabiliecek tüm hataları yapmış olan insandır...
4 bloğun sürkülasyonu senin kiranı karşılarmı acaba? hergün illaki senden bişeyler almaları gerek manav,fırın,kuaför, playstation salonu en mantıklıları... bence en mantıklısı içinde toplu derbi maçlarınında izlenebileceği bir playstation salonu...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz