Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İstanbul'da Toptancılar Nerede?

BaşlatansiracTarih11/02/2012 00:45:37Yorum24

İlk mesaj
Yeni Üye94 yazı
arkadaşlar herkese merhaba,
istanbul dışından yeni ticaretle ugrasanlar için istanbul gerçekten yabancı ülke gibi..
istanbula gelindiğinde bu arkadaslar nerede bulunur? mesela elektronik toptancıarı nerdedir? tekstil toptancıları nerdedir?
yada istanbula gelmeye gerek varmı, internetten bulunabilirmi? ilan verip de arkasında durmayan dunya kadar toptancı var? doğru kimseleri nasıl bulabiliriz?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler,
saygılarımla
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
24 yorum
Yeni Üye3 yazı
Arkadaşım kaliteli hazır giyim için osmanbey-şilideki toptancılar,uygun tsihört,kot,mont gömlek vs gibi giyimler merterde bulabilirsin, örme gurubu üzerine zeytinburnunda bulabilisin ancak iyice gezman tanışman gerekir,Yeni olduğun için çoğu peşin parayla çalışırlar ancak çalıştığın yerlerin referansı kuvvetliyse vadede yardımcı olurlar.Yardım edebilmişimdir inşallah
girginer

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye33 yazı
selâmün aleyküm kardeşim ,
bence mutlaka kendin gelmelisin alacağın ürünü görmelisin (bana 3 koli x üründen gönder dersin mal gelir bide bakmışsın y ürünü çıkmış tabi bu tanış olma durumuna da bağlıdır veya yanlışlık olma durumuna da) esenler tarafında tekstil kent var ama tekstil ile uğraşmadığım için içini gidip hiç görmedim çok faal olup olmadığı hakkında bilgim yok merter tekstilin ana vatanı die kulaktan duyma bilgiye sahibim bide yaşildirek var sanırım oda beyazıt da elektronik ise sirkecide doğubank ve cevresinde konuşlanmış durumda istoç die bi yer var envayi çeşit ürünle dolu ağırlık çinden ithal yardımcı olduysam ne mutlu
bi hatırlatma daha kendi şahsi kanaatim toptan alımlarda istoç bence tahtakaleden beyazıt dan daha uygun fiyatlar en az % 3 ile 5 arasında oynuyor.
Ne Kaaa Ekmek O Kaaa Köfte..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Editör5590 yazı

En azından bir kere gidip yüzyüze görüşmen gerek. Direk internetten işe başlarsan sıkıntıların olur. Tekstilde gitmek şart. Beden renk kalite tarifle anlaşılmaz. Siparişler belli bir düzene girdikten sonra belki gitmeden olur. Elektronikte internet değil de firmaların direk siteleri olur. Onlardan gitmeden sipariş mümkün olabilir. Ürünler standart şeyler olduğu için fazla sorun olmayabilir. Kamera güvenlik türü elektronikte firmanın telefonu ile irtibat kurup mükellef bilgilerini faksladın mı bayi bile olursun. Elektronik için ilk gidilecek yer Karaköydür. Karaköy pasajı, Aksu pasajı gibi dipdibe olan bir iki han ve pasaj var. Karaköyde Bankalar caddesi gibi yürüyerek ulaşılabilecek yakın yerlerdir. Tekstil de yukarıda arkadaşın yazdığı yerlerdir. Ama tekstil için yürümek yetmez araba ile epeyce turlamalısın. Sadece İstoç a bir günün yetmeyebilir. Osmanbey Merter de geniştir. Ayrıca tekstilde dağınık bambaşka semtlerde de toptancı bulunabilir. Zamanla sora sora gidip göre göre kendine uygun yerler keşfedersin.

Tekstil ayakkabı çanta bujiteri gibi işler gitmeden olmaz. Elektronik gitmeden olabilir. Ürün söylersen buradan direk hedef gösterek arkadaşlar çıkar.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye47 yazı
doğru adres İSTOÇ

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
herkese merhaba arkadaşlar konix ultrason jelinin türkiyede şirketini bulamıyorum ithalmı geliyor tr malımı tr malıysa nasıl ulaşabilirim şirkete ben yurdışındayım buraya ithal etmek istıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Yerleşim Suudi Arabistan / RiyadMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye94 yazı
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler,
peki avcılık malzemeleri, oto aksesuarları, spor outdoor ürünleri, hobi ev aletleri gibi ürünler için toptancılar nerdedir?
saygılarımla
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Üye567 yazı
mtnycl alacağınız miktarı belirtirmisiniz. bunun dışınd istediğiniz ürün varsa onuda temin edebiliriz.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Üye145 yazı
haftaya istanbula gıdecegim iç giyim imalatcıları nerededır hangi bolgede agırlıklı olarak bulunurlar bılen varsa yardım lutfen

engingumusgor77@hotmail.com
engin g.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye47 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sirac
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler,
peki avcılık malzemeleri, oto aksesuarları, spor outdoor ürünleri, hobi ev aletleri gibi ürünler için toptancılar nerdedir?
saygılarımla

bu dediklerinin hepsini istoçta bulabilirsin

Yeni Üye47 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - enginege
haftaya istanbula gıdecegim iç giyim imalatcıları nerededır hangi bolgede agırlıklı olarak bulunurlar bılen varsa yardım lutfen

engingumusgor77@hotmail.com

sizin gitmeniz gereken yerde istoç orada imlatçı bşr kaç firmanın mağazası var ama daha çok çeşit ve daha fazla imalatçı için doğru adres sultanhamam eminönüdür
merterde de çok imalatçı var ama onlar genelde ucuz tişörtçü ve gömlekçi felan oluyor
saygılar

Yeni Üye94 yazı
arkadaşım çok teşekkürler bilgi için,
peki istoç ve merterdeki yerler cumartesi pazar açık olur mu bir bilgin var mı bu konuda?
saygılarımla
Siracboran

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Üye130 yazı
Zamanın varsa hafta içi gelmen daha sağlıklı olur.. ve en azından istoça 1 gün, mertere 1 gün ayırman lazım.. Ayakkabi ile ilgilenen arkadaslar için istoçun bulundugu Org. San. Böl.de ayakkabicılar sanayi sitesi var, genelde imalat ama toptan satıcılarda mevcut zamanı bol olanlar bi gezebilir.
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye47 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sirac
arkadaşım çok teşekkürler bilgi için,
peki istoç ve merterdeki yerler cumartesi pazar açık olur mu bir bilgin var mı bu konuda?
saygılarımla

isyoç cumartesi 2-3 gibi hayat yavalşar 4 de de bitmeye başlar pazar günü kapalı zaten sityede giremezsin merteri bilmiyorum

Yeni Üye1 yazı
MERTER civari en Kral yerdir. ELIZA STOCK oraya bi ugra derim.
SERHILDANJIYANE

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Dany?manlyk
Üye122 yazı
iç çamaşır toptancıları kapalıcarsı yeşil direk.kazak turu kışlık ürünler Bayrampaşa. tişört eşofman penye tarzı ürünler zeytınburnu. merter genelde dışarı caılşan yurt dışı ürünleri kaliteli ve iç piyasaya göre pahalı. ve laleli tamamen rusyaya çalışan .ürünleri İtalyan tarzında keliteli ürünler iç piyasada satılcak ürünler değil mesesala bir mont 200 tl civarr toptan bir kot 80 milyon cıvarı toptan .umarım yardımcı olmuşumdur .
kendı haline biri işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye13 yazı
İstoç'a bekleriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye16 yazı
Merhaba,
konu eski ama ben de hobi robot kitleri ve parcalari toptan satan bir yer ariyorum. Var midir bilginiz?

Yerleşim ALMANYA / AugsburgMeslek Mühendis
Üye112 yazı
emsallife@hotmail.com facebook ekle istersen her türlü ihtiyacında yardımcı olurum 0532 331 73 34

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye12 yazı
Konu eski biraz ama bende bir kaç gune istanbulda daha çok çorap iç çamaşırı arıyorum bildiğiniz kaliteli birazda uyguna veren yerler var mı?

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
arkadaslar herkese selamlar, ben seattle washington da yasiyorum , amerikali bir arkadas onun urunlerini turkiyede satmam icin bana yetki verdi fakat turkiyede hic kontagim yok nasil nerden bulucam alicilari onu bile bilmiyorum, bir yerden corap sokugu gibi baslarsam arkasi gelir insallah. genelde insaat ve textil malzemeleri var, ve hem cok kaliteli turkiyedende ucuz cunku arkadasim mallari diger buyuk firmalarin fazla kalan mallarini bedava gibi ucuuza aliyor, yani turkiyede kaliteli bir perde nin metresi 10 turk lirasi ise bizde 2 lira . baska bir ornek, insaatlarda cati altina dosenilen siyah plastik turkiyede 20 lira ise bizde 3 lira bu kadar ucuz ve mallar MADE IN USA. bana bu mallari alicak kisililerin emailleri lazim , veya sirket adresleri vesaire , beni bir yonlendirebilirseniz cok sevinirim. kalkipda bu gibi mallari ureten fabrikalara satamayiz, benim aradigim fabrikalardan toptan mal alan orta esnaf.
cos tesekkurler
sadettin alkan
s.alkan

Yerleşim ABD / Seattle
Üye567 yazı
SADOALKAN, bana e-mail adresinizi ve telefonunuzu bildirirseniz sizinle iletişime geçeceğim. e-mail adresim: novafinans@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Tekirda?