Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Karton Kutu İmalatı

Başlatanturizmci07Tarih08/02/2012 22:36:57Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Antalya da karton kutu imalatı yapmak istiyorum.Sektörle ilgisi olanlardan bilgi istiyorum.
turizm tarım ticaret

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar, ben hali hazırda şuanda o işi yapmaktayım. İstanbulda karton kutu ve ambalaj malzemeleri üreten sağlam bir firmada ihracat sorumlusuyum. Eğer müşteri potansiyeliniz var ise, tavsiyem üretim yerine pazarlamasını yapmak. Eğer müşteri potansiyeliniz var ise size yardımcı olabilirim size verilen fiyatlardan sizde bir düzeyde kar koyup satabilirsiniz. Özelden mesaj atarsanız daha detaylı yardımcı olabilirim.

İyi Günler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Karton kutular çeşit çeşittir. 3 nokta, 6 nokta, pasta kutusu, fantazi kutular ve ayakkabı kutusu vs. gibi. Hepsinin üretimi teknik farklılıklar gösterir. Bazısı basit bir atölyede elle basit makinelerle yapılabilirken bazılarına ciddi kırım ve yapıştırma makineleri gerekir.

Kutu imalatına girmeden önce büyük ambalaj firmalarına aracalık ederek işe başlarsanız çok daha iyi edersiniz. Makinelere parayı yatırıp yolda kalmak kötü olur.

Gerçi bu piyasa aracılara da pek hayat hakkı tanımaz. Bu bakımdan üretici firmanın sizi koruyor kolluyor olması gerekir.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye197 yazı

antalyada yapan bir firma var sizde yaparsanız kazana bilir siniz
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker