Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Kurutmalık Sebze Konusunda Fikrinize İhtiyacım Var

Başlatanhaliltatli1968Tarih08/02/2012 09:52:18Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye16 yazı
değerli konıks üyeleri bu siteye yakın bir zamanda üye oldum.bu kadar candan yardımcı olunan başka bir siteye rastlamadım.banada aynı şekilde yardımcı olacağınıza inanıyorum.ben yurt dışına gönderilmek üzere kurutmalık sebze imalatı yapmak istiyorum.ben gaziantepte kalıyorum. bazı sebzeler burda bolca var ama maliyetleri bilmiyorum.mesala 1 kg patlıcan biber ve kabaktan kaç adet kurutmalık çıkar.bu sebzeleri bolca eken arkadaşlar varsa aynı zamanda bana kurutabilirlermi.kuruturlarsa 50 adetin ambalaj koli bana ait olmak üzere fiyatını bana verebilirmisiniz.ödeme bir kısmı bağlantı amaçlı nakit gerisi mal tesliminde tamamı yapılacak. aracıdan kesinlikle alamam. çünkü bende ihracatta aracı konumdayım.fikirleriniz. için şimdiden tşkler
haliltatli1968

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ulaşım / Taşımacılık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye6 yazı
Bursa Karacabey'de Sebkur diye bir kuruluş var. Çok detaylı kurutma fırınları var.Her çeşit sebze kurutuyorlar. Onlarla görüşebilirsin

Yerleşim Cezayir / AlgerMeslek Mühendis
Yeni Üye16 yazı
sn metiner ilginiz için tşk google den bu firmayı bulmaya çalışacağım.
haliltatli1968

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye16 yazı

tşkler korel bey ilginizden dolayı
haliltatli1968

Üye207 yazı
gaziantepte cok buyuk bir tesis mevcut aflotoksinsiz pul biber yapiyor bu sirketin cok modern kurutma tesisleri var m ile basliyordu adi hatirlayamadim ama siz orada bulursunuz umarim kolay gelsin
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye132 yazı
ben 7 yıldır küçük bir atelyede sebze kurutuyorum bu onuda pazar bulabilirsen sana bolca kurutulmuş biber patlıcan kabak gönderebilirim alissosu@gmail.com
Mutlulugu cok istiyorsan
Cok korkmayacaksin yasamdanHele hele kaybetmekten hic
Cok hesap kitaba gomulmeyeceksin
Daha basit olacaksin yani
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin
Ne de onu anlamayi bilgilere baglayacaksin

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye16 yazı
sn olayahakim 50 tanesi ipe dizili olarak, poşette benim markam olacak şekilde toptan fiyat alabilirmiyim.
haliltatli1968

Üye157 yazı
Merhabalar Ben balikesirde domates yetistirmekteyim 130 donumluk bir arazide aslinda bende az da olsa yavas yavas kurutmalik isine girmek istiyorum ayni zamanda salca isini de dusunuyorum eyer anlasabilirsek size kurutmalik domates temin edebilirim bu arada isterseniz mayis ayinda arazimizi ziyaret edebilirsiniz
Muhammed

Yerleşim Türkiye / BalikesirMeslek Di?er
Üye132 yazı
sayın haliltatli1968 olabilir detayları konuşalım isterseniz önümüzdeki sezon kurutma sezonu sizinle iş yapabiliriz telefonunuzu özelden yazarsanız ararım sizi.... benim telefonum 05412059109

bu arada zeytinyağıda üretiyorum istediğniz kadar 0 asit zeytinyağı tedarik ederim...
Mutlulugu cok istiyorsan
Cok korkmayacaksin yasamdanHele hele kaybetmekten hic
Cok hesap kitaba gomulmeyeceksin
Daha basit olacaksin yani
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin
Ne de onu anlamayi bilgilere baglayacaksin

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Emniyet görevlisi