ben açacağım eşarp dükkanına ünlü markaların çakma dediğimiz modellerinden prestij için çanta koymak istiyorum.bu tarz çantaları satan arkadaşlardan fiyat ve ödeme şekilleri hakkında bilgi rica edecektim. hepinize hayırlı kazançlar..
metin44 gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!
istemiş olduğunuz ürünleri size tedarik edebilirim bu tarz ürünlerde ödeme nakit olarak yapılmaktadır.fiyat seçeceğiniz modele göre değişim gösterir ...
sevgili zafer kardeşim ürünlerinizden bir kısmının resim ve fiyat bilgisini mail atarsanız ilgilenebilirim. birde aslında ben ünlü markaların hermes louis vuitton gibi markaların benzerini fakat üzerinde kendi yasal markanız olsa daha iyi olmazmı diye düşünüyorum.şimdiden teşekkürler,hayırlı kazançlar. metin_krd@hotmail.com
metin44 gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz