Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptancılık Yapmak İstiyorum

BaşlatanhakanslhTarih07/02/2012 14:55:25Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
slm ben yumurta toptancılıgı yapmayı düşünüyorum .farklı olarak kodlama makinası,ve ambalaj makinası alıp istanbulda bu işi yapmayı düşünüyorum tecrübeli arkadaşlardan yumurtayı nerden uygun alırım,ortalama ne kadar kazanırım .aramızda yumurta imalatı yapıp bu işte tecrübesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ..
hakan

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye14 yazı
bana ulaşırsanız size bu konuda yardımcı olabilirim.....

533 634 06 65

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye89 yazı
toptancılık demek kısaca :1lira kazanmak için 5 lira yatırıp bunuda 3 ay beklemek demek.... sermaya gücü önemli.... yapın ama diğerlerinden ne farkınız olacak onuda düşünün..ya fiyat ya vade veya niş bir ürünle fark atılır... hadi hayırlısı..

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı

şimdi kardeşim sen nakit baglayıp üç ay beklemek diyorsun ama yumurta işi hep peşin çalışıyo alırkende peşin satarkende peşin bunuda biraz dikkate almak lazım deyilmi sence
hakan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye9 yazı
kardeşim yumurtanın mekanı yumurtanın cenneti bursa ve Bandırmadır kuluçkalık yemeklik ne istersen war bu bölgede arkadaşın warsa senin için bi araştırsın yada KOZLU yumurta war amasyada çok kaliteli olduğunu düşünüyorum orayla bi görüş istersen nakliyede de yardımcı olabilirm

Yerleşim Türkiye / I?dyrMeslek Serbest meslek