Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Baklava

Başlatanconns2005Tarih07/02/2012 10:17:39Yorum8

İlk mesaj
Üye232 yazı
Merhabalar,
Türkiye'nin en iyi ve 100 yılı aşkın adıyla bilinen baklavasını bir telefonla (şehir dışına 1 günde) sizlere ulaştırıyorum.
Baklava denince akla Gaziantep gelir.
İddaa ediyorum, adıyla özdeşmiş baklavanın tadını çok beğeneceksiniz. İlk defa tam anlamıyla baklava yediğinizi anlayacaksınız.
Kaliteli malzeme, temiz ve güvenli üretim.
Baklavayı güvenle ve taze bir şekilde alıp yiyebilirsiniz.
Ürünler, günlüktür. Kesinlikle alacağınız ürün günlük üretilen üründür. Buna inanabilirsiniz. Hatta yakın yerden sipariş veren arkadaşlar baklavanın fırından yeni ve taze çıkmış hali ile olan sıcaklığını hissedebilirler.
Miktar sıkıntısı yoktur.
İrtibat için; Göksel 0535 426 79 44 / gokselgokmenn@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye158 yazı
merhaba,
ben konya dan yazıyorum. Kg. kaça gönderiyorsunuz, ödemeyi nasıl yapacağız, kargo ücreti kime ait, bilgi verirseniz sevinirim. tepsiyle mi yoksa paketli olarak mı gönderiyorsunuz. sdamar42@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Üye232 yazı
Merhabalar,
Talebinizle ilgili ayrıntılı mail adresinize gönderilmiştir. Bilginize,

Üye232 yazı
Merhabalar,
Talebinizle ilgili ayrıntılı mail adresinize gönderilmiştir. Bilginize,

Yeni Üye0 yazı
Fiat açıklama bu sitede bir sır neden acaba?
Niye gizem yapıyorsunuz.
Herşeyi açık ve net yazasanız da insanlarda zaman harcamasalar.
İhracat yapmak istiyorum diyor yazıyorsun yazdığın buhar.

Yerleşim Türkiye / SilindiMeslek Reklam
Üye232 yazı
Merhaba,
Recai bey, benim kimseden birşey sakladığım yok. Konuşmanıza dikkat edin. Birileri gibi olmayan hayali ürünü satmaya çalışmıyorum. İnsanların emek ve zamanlarını boşa çalmıyorum. Bazı kişiler, talepleri toplayıp sağda solda mal bulmaya çalışıyorlar. Ya da piyasada fiyat araştırması yapıyorlar. Ben, tadına bakılabilecek ve kokusu hissedebilecek ürün satıyorum. Ayrıca, ciddi insan gerekli bilgiyi nasıl alacağını bilir. Ben ilanımı böyle verdim. Kimseye danışacak veya kimseden onay alacak değilim. Ürün hakkında fiyat ve bilgi almak istiyorsanız bunun yolu yordamı var. Madem sordunuz yine de ürünün fiyatını yazayım. Ürünün fiyatı size kargo dahil 40 TL olur. İstediğiniz kadar alabilirsin. Ödeme nakit. Bilginize.

Üye146 yazı
ticaret için değilde ara sıra canımız çekio burda.moldovaya istesek olur mu?

Yerleşim Moldavya / ChisinauMeslek Ythalat / Yhracat