Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Nasıl ??

BaşlatanenergybilgisayarTarih06/02/2012 23:57:42Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Ben K.marasta bilgisayar firmasıyım

Sizlerin güzel fikirlerinizi almak istiyorum,Atalarımız dogru soylemiş bir bilene danış diye...simdiden tesekkur ediyorum.

*İşlerimi nasıl çeşitlendirebilirim?(sadece pc satıs,format vb)
*Nasıl farklı bir hizmet sunmalıyım ki,insanlar beni tercih etsin ?
Ve son olarak ta nacizane bir nasihatiniz.. :)
energybilgisayar

Yerleşim Türkiye / KahramamaraşMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye45 yazı
Pc işleriyle ilgilenen bir arkadasım format v.b. İşlemler icin 1000'li broşür bastirmisti ve yaklaşık 30 kisinin üstünde müşteri geri dondü yani bı nevi broşürün maliyetini katıla çıkarttı ve kendi firma isminin bulunduğu mause ped ve yapışan kasalara yatıştırmak icin akılda kalıcı ve başarılı olursunuz.Unutma broşür 80-100 tl civarında ama getirisi katı ile denedi.
yldsomer

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye88 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yldsomer
Pc işleriyle ilgilenen bir arkadasım format v.b. İşlemler icin 1000'li broşür bastirmisti ve yaklaşık 30 kisinin üstünde müşteri geri dondü yani bı nevi broşürün maliyetini katıla çıkarttı ve kendi firma isminin bulunduğu mause ped ve yapışan kasalara yatıştırmak icin akılda kalıcı ve başarılı olursunuz.Unutma broşür 80-100 tl civarında ama getirisi katı ile denedi.

arkadaşa katılıyorum. format atma işi üzerine başlangıç yaparsan gerisi ürün satmaya kadar gider
İstanbul - Kayseri - Bursa / İznik Kutluca

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye20 yazı

formattan başka şansın kalmadı gibi zaten bilgisayarlar netten alınıyor artık çünkü piyasaya göre baya düşük fiyatları. netten satanların elinde mal bile yok sen netten sipariş geçiyosun adam tedarikçiden alıp sana gönderiyor hiç masrafsız ne eleman ne depo ne dükkan gideri hiçbiri yok onlara karşı tutunman zor ... ama çevren ve iş bitirme belgen varsa kamu kurumu ihalelerine girersin asıl para orda adam tek ihalede 100 projeksiyon 100 bilgisayar alıyor artı yıllık teknik servis hizmeti işin içine girdimi ..tek kurum bile seni ihya eder.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye19 yazı
k.maraşta düğünlere projeksiyon cihazı kirala, düğündeki gelin ve damadın resimleri perdede dönsün. Tabiki düğün salonunun projeksiyon cihazı yoksa.Hatta bu resimleride biraz photoshop ve powerpoint biliyorsan sen hazırla cd ye at bundanda para kazan.Arkaya müzik atarsın, resimler döner durur gelinin damadın çocukluğundan,öğrencilik yılları, aile fotoları, evlilik dönemlerine kadar, bir de tarayıcı lazım sana, eski basılmış fotoları tararayıp atarsın cd'ye.Bunu bir paket fiyatı yapabilirsin, projeksiyon+perde+laptop+resimlerin olduğu cd düğün başı şukadar TL diye. Hatta gidip düğün salonlarıyla doğrudan anlaşma yap onlar düğün salonunu tutan kişiyi sana yönlendirsinler sende düğün salonuna bunun için bir ücret öde. Fotocular videocular böyle çalışıyor bildiğim kadarıyla, düğün salonuyla sezonluk anlaşma yapıyorlar. Düğün sezonu açılıyor bir sezonda kaç düğün olduğunu sen hesap et .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye20 yazı
senin dediğini zaten düğün salonunun anlaşmalı olduğu kameracılar çoktandır yapıyor...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye144 yazı
Tablet pc sat bence, baya popüler ve ünlü markaların tabletleri çok pahalı. Çin'den getiriyorum ben fabrikayla bağlantım var. 270 liraya şu an Android 4.0 Ice Cream tablet pc var. Android tv box da olabilir, televizyona bağlıyorsun televizyon Android tablet oluyor, internet, oyun vs herşeyi tv'den yapabiliyorsun, uzaktan kumandası var. Böyle yeni cihazlar pazarla reklamını yap, zaten bi alan duyan sana gelir, kimse yok piyasada şu an. Tek sorun garanti belgesi olur. Yurtdışı garantisi var cihazların 1 sene. Türkiye garantisi alabilmek uzun iş.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye30 yazı
Çoğu internet kafalerde arızalı bilgisayarlar var boşta duran onlara uygun teklif sunup teknik destek verebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
satabilirsen bilgisayar parçaları da sat ve kesinlikle reklam yönüne önem ver sen adını duyur karşılığını zaten alırsın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk