Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bayan Çanta Dükkanı Nasıl Fikir???

Başlatanmetin44Tarih06/02/2012 16:02:43Yorum51

İlk mesaj
Üye178 yazı
merhabalar,ben yakında marka eşarp dükkanı açıyorumda içinde bayan çantasıda olsun diyorum.bu işi yapan bilen arkadaşlardan destek istiyorum.kaça alınır kaça satılır,birde galiba piyasada kaliteli çakma çantalar çok gidiyormuş.nasıl buluruz ve gerçekten para kazanabilirmiz???
hepinize bol kazançlar.
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
51 yorum
Üye178 yazı
ÇANTA SATAN ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
DUYDUĞUM KADARIYLA MARKA OLMAYAN UCUZ ÇANTALARA HERKES KOLAY ULAŞABİLİYOR FAKAT ÜNLÜ MARKALARIN ÇAKMA FAKAT KALİTELİ DURAN VEYA BENZER MODELLERİNİ BİRAZ PAHALIYA SATANLAR DAHA ÇOK KAZANIYORMUŞ.SİZCE BÖYLE Mİ YAPSAK.
HEPİNİZE HAYIRLI İŞLER
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye178 yazı
berat06 yorumun için teşekkür ediyorum
zaten dediğin gibi dükkan eşarp ve şal ağırlıklı olacak çanta ise en moda markaların en güzellerinden ufak bir seçme olacak.
inşallah herkes için hayırlısı olur..
metin44

Üye162 yazı

BAYAN ÇANTA İŞİ OLARAK DEĞİL TİCARET OLARAK BAKMAK LAZIM İŞE TİCARETİN HEPSİ GÜZELDİR
AYRICA BU ÇANTA İŞİNİ DİREK ÜRETİCİLERDEN ALACAKSIN TEDARİKCİLERDEN DEĞİL..VE HALKIN GÖZÜ ÖNÜNDE BİR YERDE MAĞAZA AÇMAN LAZIM AYRICA SIRF ÇANTA ÜZERİNEDE OLSA KARMA BİR MAĞAZA YAPMAN SATIŞ DURUMLARINI ARTTIRABİLİR...
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye36 yazı
virtue78 kusura bakmayın ama bi malı direk üreticiden al demişinde bu nasıl bişey biliyomusun bi ev hanımının bostandan 1 ton domates alması gibi kapito üretici bu arkadaşa diyecekki ben bi modelden en az 200 tane 300 tane yaparım peki bu arkadaş aynı modelden 300 tane çantayı nasıl tüketicek tüketemicek işte bu yüzden tedarikçiler var arkadaş gidip istediği kadar modeli istediği kadar adette alsın diye senin yaptığın yoruma bu dipnotu eklemek gerek sevgiler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
Çanta düşüncesi çok güzelve yerinde bir fikir 5 -10 tl'ye alınıp 20tl'ye hafta sonları dükkanın yerine göre günde 5-6 tane satma imkanın var.Fakat size dikkat etmeniz önemli bir konu söyleyeyim taklit satılan ürünler eğer firmanın haberi olursa açılacak bir davada sıkıntı yaşayabilirsiniz.
Hayırlı işler
Bol kazançlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye178 yazı
hepinine yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
ancak tutacağım dükkan başka birisine kiralandı ve oda çantacı açtı,ne diyelim kısmet değilmiş.
bende şimdi arkadaşımın ana caddedeki dükkanının önüne hafta sonları seyyar olarak şal ve takı tezgahı açmayı düşünüyorum.
bu konuda fikirleriniz nedir?
metin44

Yeni Üye35 yazı
Çanta Atolyemiz var. Satış yapacak arkadaslara yardımcı olabiliriz.direk ureticiden bizden alabilirsiniz. toptan ve perakende satış yapabiliriz. saygılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye8 yazı
arkadaşlar toptan louıs vuttıon,tommy hilfger,burberry çanta satışımız vardır mail adresiniz gönderebilirsiniz yardımcı olurum modeller çok hoş ve orjinal gibidir.yukardaki belirttigim markaları toptanı 20 den aşşagı hıc bır yer vermıyor fakat bızım kendı uretımımız oldugu için 14-15 cıvarına verıyorum.en az alım 30 tanedir.maıl bırakırsanız yerlı çanta toptan satışımızda vardır onlarda 7 lıra ya en az alım karışık olarak 40 adettir..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Fth152
arkadaşlar toptan louıs vuttıon,tommy hilfger,burberry çanta satışımız vardır mail adresiniz gönderebilirsiniz yardımcı olurum modeller çok hoş ve orjinal gibidir.yukardaki belirttigim markaları toptanı 20 den aşşagı hıc bır yer vermıyor fakat bızım kendı uretımımız oldugu için 14-15 cıvarına verıyorum.en az alım 30 tanedir.maıl bırakırsanız yerlı çanta toptan satışımızda vardır onlarda 7 lıra ya en az alım karışık olarak 40 adettir..
hocam bende eşarp ve çanta dükkanı açacağım ..tekhasin7@gmail.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Doktor
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Fth152

Selamünaleyküm bende çanta dükkanı açmayı planlıyorum. hamzakarabacak@gmail.com bilgi verirseniz sevinirim.
Bu arada arkadaşlar ben sıfırdan açacağım da en az kaça mal olur bu dükkan işi bize fikri olan varmı arkadaşlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
gncl

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Doktor
Yeni Üye1 yazı
Selamünaleyküm arkadaşlar bende yeni çanta satışı için dükkanı açacağım. Çanta imalatçılarıyla irtibata geçmek istiyorum. erkaniyicanbaz_gs@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye64 yazı
Toptan çanta konusunda yardımcı olabilirim asafkaanerma@gmail.com adresine bilgi bırakırsanız resim , en az alım ve fiyat bilgisi gönderirim.
jocoseent.com / Organizasyon-Sahne sanatları

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye9 yazı
Bende profesyonel bir şekilde sosyal medya ve e ticaret ile Çanta ,cüzdan satışı yapmayı düşünüyorum. Yardımcı olucak ürün imalat satış konusundaki arkadaşlar cevap yada maillerinizi bekliyorum.

emreipkk@gmail.com
Kaliteni bozarsan ,farkını kaybedersin.

Yerleşim Türkiye / Samsun AnkaraMeslek Di?er
Üye113 yazı
merhabalar
toptanci ve imalatci arkadaslar lutfen yurt disi icin toptan fiyat ve resim ve urunlerinizin detayli bilgisini rica ediyorum.
saygilarla
smart.behzad@yahoo.com
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
çantala ve ayakkabıda olabilir üretim yapan arkadaşlar bilgi verirmisiniz lütfen

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Y?siz
Yeni Üye1 yazı
çanta çeşitlerinizi görmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Ev kadyny
Yeni Üye30 yazı
Merhaba, toptancı arkadaslar bayan çantaları arıyorum. Lütfen fiyat ve ürünlerinizn listesini geçer misiniz?
gundogumu_69@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Fth152

Mail adresim mmenguc@gmail.com toptan marka Çanta satan tüm arkadaşlar bilgilendirme maili atarsa (marka model resim vb.) sevinirim. Teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
merhaba, online bayan çanta ve cüzdan satışı yapmayı düşünüyorum toptancı arkadaşların bilgi maili göndermelerini rica ediyorum bende. mail adresim skaragoz08@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye1 yazı
canbelsu@hotmail.com Çanta satan tüm arkadaşlar bilgilendirme maili atarsa (marka model resim vb.) sevinirim. Teşekkürler (bira hızlı olursa iyi olur )

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - atmasin
gncl

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Denizci
Yeni Üye1 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Fth152

fth152 arkadaşım ileteşime gecermisinsuperontech@gmail.com

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Memur
Yeni Üye4 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - superontech
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Fth152

fth152 arkadaşım ileteşime geçebilirmisin yldz.snn@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Ö?retmen