Önerileriniz varsa alıyım.
İlk mesaj
Önerileriniz varsa alıyım.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - southerncom şu ana kadar herkesin fikrine saygılıyım ama kıpçak arkadasım senı fikrin dolayısı ile tebrik etmek isterim şundan emin olmanı isterimki turşu suyu hem maliyeti az hemde öğrencilere unutulmaya yüz tutmuş bir içeceği tekrar aşılayacaksın kesinlikle fikrin tutar kardeşim hele birde yanında simitte satarsan bir öğrenci için mukemmel olur düşünsene 1.5 - 2 liraya bir öğrenci rahatlıkla karnını doyuracak buna hangi öğrenci hayır der !!! ayrıca tursu suyu ve simit tadını ögrendikten sonra asla hayır diyeceklerini sanmıyorum !!! saygılar |
Yazıyı gönderen - yeltasgida@mynet.com her şeyden önce memnuniyet verici allah hangi işi yaparsan yap muvaffak eder inşallah girişimcilik ruhunu ögrenci olmana ragmen ön plana çıkararak hem okul hem iş ne güzel ne güzel |
Yazıyı gönderen - zeynep ferda ben turşu suyunu sevmeme rağmen sadece yiyecek yanında tüketirim. yani bana kalırsa yanında tamamlayıcı bir yiyecekle satmalısın. sade turşu suyunu almak istemeyebilirler. bununla birlikte ben sizin yerinizde olsam bardakta sıcak mantı satardım. belki onun yanında turşu suyu düşünülebilir. |