arkadaş dogrru sölüyor degeri bu kuyumcudan direk bozduramazsınız butur den tarih ve antik mazemeleri bulunturmak ve satmak icin bir ruhsata ihtiyacınız var sıkıntı yaşaya bilirsiniz
resimdeki para sultan apdulhamit zamanindan kalma 20 paradir gumustur ben kolleksiyoncu oldugum icin bu paralarin genel tarihlerini bilirim alis fiyati eger resimdeki madeni para ise 2$ alinabilir bunlarin altin baskisi yoktur. msnem eski_paraci@hotmail.com istediginiz konuda yardimci olabilirim. saygilar..
hicri 1327 tarihli paradır üzerinde arabca yazıyla hicri 1327 yazıyor yani o tarihde darb edilmiş miladi takvime göre 1911 tarihine denk gelir sultan mehmet reşata .aid paradır gorundüğü kadarta gümüştür alımı satımı serbesttir kanunen son altı padişahın sikkeleri altı gümüş veya bronz olsun satımı alımı serbestir piyasa fiyatı 50 ytl civarıdır
kansu dostum resimdeki paraya 50 ytl demissin istersen sana ben 10 ytl den istedigin kadar verebilriim...
:)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz