Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Buda Benim Şanssızlığımın İspatı

Başlatanmajor_yusufTarih02/02/2012 21:26:25Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Şanlıurfa'da iş yeri kiralayıp ps3 cafe açmak istedim iş yerini buldum dükkan sahibiyle anlaştım 5 adet on oyun yüklü playstation satın aldım ancak apartman sakinleri muvafakatnamede bana sorun çıkardılar. Şu anda istediğim bölgede de kiralık iş yeri bulamıyorum. Ne yapacağıma bilemiyorum bir fikri olan varsa sevinirim.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye22 yazı
kardes gel ukraynaya is yap birak turkiyeyi .... parana gore is yaparsin ....

Yerleşim Ukrayna / DonetskMeslek Turizm
Yeni Üye19 yazı
ukraynada ne iş yapabiliriz ki ?

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Reklam
Üye628 yazı

Geçmiş olsun ama bu senin şanssızlığının ispatı değil kardeşim. Buna benzer ezbere yapılan işlerin ispatı şansınla bir ilgisi yok bunun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye147 yazı
bi yakınımda. daha önce lüx köfteci olan kapanmış bi dükkanı 35 binlira hava parası verip aylık 2500 lira kira ile tuttu piliç üzerine bi yer açtı 8 ay boyunca üst katta oturan apartman sakinleri ile anlaşmaya çalıştı. ruhsat alamadı anlaşamayınca.kapatmak zorunda kaldı 8 aylık sürede kirayamı yanarsın hava parasına mı çalıştırdığın elemanlaramı..giden vakitemi..
sonradan öğrenmişki kapatan köftecide apartman sakinleri yüzünden kapatmış..
araştırmadan girdiği işte 50 bini geçik para uçup gitti.
Fatih A. ZORLU / Antalya

"İnsanın doğarken ezanı okunur ama namazı kılınmaz. Ölünce de namazı kılınır ama ezanı okunmaz. İşte doğarken okunan ezan, ölünce kılınan namaz içindir. Hayat da ezanla namaz arası kadar kısadır.."

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Yeni Üye17 yazı
ukraynada ne işler yapılabilir? Trde 15 liran olsan ufak tefek birşeyler yapılır, orası nasıl bilmiyoruz???

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Elektrik / Elektronik