Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çok Uygun Fiyata Biber Gazı. . .

Başlatanmstylmz79Tarih31/01/2012 19:11:27Yorum2

İlk mesaj
Üye141 yazı

Biber gazı sprey oldukça etkili bir spreydir. Sıkıldığı andan itibaren orjinal Nato Biber Gazı olduğu için etrafa yayılması ve etkisini göstermesi çok kısa sürer. Biber gazı ufak olduğundan taşıması ve kullanılması bir hayli kolaydır. Piyasadaki her bibergazı orjinal Nato Biber Gazı kadar etkili değildir.Sahte gazları kesinlikle tavsiye etmiyoruz.Biber gazı spreyin göz yaşartıcı etkiside vardır. Göz yaşartıcı sprey biber gazı spreydir. Kendinizi korumanın en güvenli ve en kolay yolu Biber Gazı Spreydir. Sitemizden biber gazı siparişi verip satın alabilirsiniz. 538 772 99 99

Yerleşim Türkiye / KilisMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye300 yazı
Üstadım şuraya görsel bir fotoğraf koy, web siteni infona bir yaz. Varsa sağlık bakanlığı vb. tescili belirt. Sonra fiyat konusunda gerkeirse iletişime geçeriz... Kendi cümlen ile tanımlayıp geçmişsin :) Çok yalın olmuş....
Son biber gazımı gecen gün bitirdim... Adam sadece 3-4 kez öksürdü, başka da hiç bir şey olmadı... Allahtan bileğimiz güçlü ki olayı kapattık. Nasıl güveneceğiz bu ürüne? Tırışka birşeymiş demeko bendeki.
Yani bu ürün çok önemli benim için. Teşekkürler.
- Kendi işinin patronu/elemanı...
- Bilgi paylaştıkça çoğalır...
- Ticaret beceridir...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret