İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Bulgaristandan Kereste İthalatı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumR
Üye1714 yazı
13/02/2008 : 19:57:26#1
Web sitesi
Alıntı
Mal ve vatandaşlık arasında bir bağlam olamaz. Avantajı ülkeyi ziyaret edebilmen ve lisanını biliyor olmasıdır
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com
E
Yeni Üye54 yazı
E
Yeni Üye54 yazı
Bu kereste işininden kimsenin bilgisi yok mu
ne
S
Yeni Üye5 yazı
M
Yeni Üye6 yazı
Arkadaşım bulgaristanda ne kadar bu kerestenin m3 fiyatı burada ne kadar baktın mı hiç. Ne kadar karlı bi iş olacak değer mi?
Murat GİRGİN
05427951944
05427951944
H
Üye347 yazı
17/12/2010 : 16:37:18#6
Web sitesi
Alıntı
hangi kalitede ve ne fiyatta kereste bulabilirsin? bunların tr deki fiyat dğerleri? nakliye?
bunlar arasında rantable bir fiyat farkı oluşuyormu?
eğer bunlara bulduğun cvplar olumlu ise, neden olmasın?
hatta tr de üretilip bulgaristand bulunmayan bazı kalite mdf gurupları olmadığını duymuştum, eğer mala karşılık mal falan yapabilirsen daha da değerli olur, özellikle nakliye açısından
bunlar arasında rantable bir fiyat farkı oluşuyormu?
eğer bunlara bulduğun cvplar olumlu ise, neden olmasın?
hatta tr de üretilip bulgaristand bulunmayan bazı kalite mdf gurupları olmadığını duymuştum, eğer mala karşılık mal falan yapabilirsen daha da değerli olur, özellikle nakliye açısından
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya
https://bento.me/hakankaya
E
Üye317 yazı
bulgaristandan kereste getirip trakya, ege ve karadenize doğru satısını yapan firmalar mevcut..
bunu göze alarak bulgaristandan getirmek uygun denilebilir..ama ayrıntısını bilemiyorum.
bunu göze alarak bulgaristandan getirmek uygun denilebilir..ama ayrıntısını bilemiyorum.
C
Yeni Üye6 yazı
Firmamız 2001 yılında Rusya Federasyonu’na bağlı Komi Cumhuriyeti başkenti olan Syktyvkar şehrinde kurulmuştur. Bulunduğu coğrafi konum itibariyle ormanların çokluğu ve kalitesiyle adından söz ettiren bölgemiz, ağırlıkla 1. Sınıf Sarı Çam ve Ladin ormanlarına sahiptir.
Ağırlıklı olarak orman ve yan sanayilerinin bulunduğu bölgemizde, büyük kağıt fabrikaları, seri üretimle hazır Rus evleri üreten, plywood, osb, masif panel gibi orman ürünleri üreten entegre üretim tesisleri bulunmaktadır. Buna benzer ürünlerin ana geçim kaynağını oluşturduğu bölgemizden, tren yolu ile tüm dünyaya ihracatı yapılmak üzere, Karadeniz limanlarına sevkiyatı yapılmaktadır.
Bulunduğu bölgenin avantajlarının bilincinde olan firmamız, yaklaşık 10 yıllık tecrübe ile, kendi fabrikamızda istediğiniz ölçülerde ladin ve sarı çam kereste kesimini yaparak, Yeyski Limanı teslim, gemi üzeri (FOB) temin etmektedir. Kesimden, teslimata kadar size en iyi hizmeti sunmak ve müşteri memnuniyetini sağlamayı amaçlamaktadır.
İLETİŞİM
Tel: +905545869782
Web: www.onderexport.wix.com/kereste [COLOR="Red"]Resimler[/COLOR]
Mail: [email]onderakcay29@hotmail.com[/email]
----Önder AKÇAY---
-------------------------------------
Mail: onderakcay29@hotmail.com
-------------------------------------
Mail: onderakcay29@hotmail.com
Z
Yeni Üye61 yazı
Degerli Koniks Üyeleri
Aşağıdaki ürünler için yardımşarınızı bekliyorum.
Bulgaristan + Romanya + Ukrayna + Rusyadan
Mermer kasası için Ebatlı 3.sınıf Çam
2 x 9 x 104
2 x 9 x 68
2 x 9 x 75
2 x 9 x 73
2 x 9 x 85
2 x 9 x 108
4 x 8 x 63
İnşaatlık 3.sınıf Çam
5 x 10
10 x 10
2,5 x 10
2,5 x 12,5
2,5 x 15
BOY : 2 / 2,5 / 3 metre
FOB fiyatı m3 .?
CIF Afyonkarahisar Fiyatı m3 .?
Üretim miktarı.?
Saygılarımla
Zafer Tozanoğlu
Aşağıdaki ürünler için yardımşarınızı bekliyorum.
Bulgaristan + Romanya + Ukrayna + Rusyadan
Mermer kasası için Ebatlı 3.sınıf Çam
2 x 9 x 104
2 x 9 x 68
2 x 9 x 75
2 x 9 x 73
2 x 9 x 85
2 x 9 x 108
4 x 8 x 63
İnşaatlık 3.sınıf Çam
5 x 10
10 x 10
2,5 x 10
2,5 x 12,5
2,5 x 15
BOY : 2 / 2,5 / 3 metre
FOB fiyatı m3 .?
CIF Afyonkarahisar Fiyatı m3 .?
Üretim miktarı.?
Saygılarımla
Zafer Tozanoğlu
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz