Dış Cephe Ürünleri Bağlantılı Satış - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Dış Cephe Ürünleri Bağlantılı Satış

Altan43
Üye

Toplam 780 yazı
30/01/2012 :  20:22:14   Yazarın websitesini ziyaret et Website  Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Arkadaslar ;

STROTAŞ firması olarak 1.000 mt 2 faaliyet alanımız içerisinde dıs cephe kaplama malzemesi ve stropiyer üretimi yapmaktayız.Ürünlerimiz kesinlikle kumlama tekniği ile yapılmamaktadır.Harcımız dıs cephe kaplaması ürünleri için TSE belgesi hazırlıgında olan kimyager tarafından formülasyonu hazırlanmıştır.

İnternet sitemizde katalog ve mantolama broşürü pdf dosyası olarak bulunmaktadır.

Dış cephe izalasyon işi ile ugraşanlar, yada bu tarz ürünlerin satışını yapan arkadaslarla bu platformda talep olursa baglantı yapmak istiyorum.
Nakliye konusunda yardımcı olunur,fiyatlarımız sezona göre oldukca uygundur

Altan ÇELİK

www.strotas.com
acelik@strotas.com
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim : Türkiye / Kütahya  |  Meslek : İmalat
atlantissöve
Yeni Üye

Toplam 29 yazı
08/09/2012 :  19:11:35 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
bizden de fiyatalın www.atlantissove.com
yavuz

Yerleşim : Türkiye / İstsnbul  |  Meslek : İmalat
enderun69
Yeni Üye

Toplam 68 yazı
10/01/2014 :  13:58:35 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Fiyatları dera15@mynet.com a gonderir misin
www.yereladaylar.com

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : Diğer
Altan43
Üye

Toplam 780 yazı
10/01/2014 :  14:50:06 Yazarın websitesine git Website   Alıntı

Sn enderun69;

Mesaj kutunuza bilgilendirme maili attım

Teşekkürler
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Altan43
Üye

Toplam 780 yazı
29/01/2014 :  09:16:38 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
güncel
Strotaş

axu
Yeni Üye

Toplam 51 yazı
29/01/2014 :  11:27:14  Alıntı
http://www.perdegrup.com/dis-cephe-perde-brisoley.html dış cephe jaluzi brisoley perde kaplama için

Yerleşim : Türkiye / Kocaeli  |  Meslek : Mühendis
Altan43
Üye

Toplam 780 yazı
27/03/2014 :  10:11:16 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
güncel
Strotaş

Altan43
Üye

Toplam 780 yazı
12/05/2014 :  16:01:48 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Kütahyada üretimini yaptıgım ürünleri (söve vb ürünler) farklı noktalarada satışını yapmak istiyorum.. Metrajlı alımlarda özel fiyat çalışması yapabilirim

Bu tarz ürünlerin satışını &uygulamasını yapan arkadaslara duyurulur

Saygılarımla

Altan ÇELİK

Strotaş

alfa16
Üye

Toplam 433 yazı
12/05/2014 :  16:56:09  Alıntı
bursa osmangazi merkez ana caddedeki kendi mülkümüz olan mağazada 20 yıldır 5000 kalem mobilya aksesuar ve hırdavat satmaktayım 3 yıldır da kütahya ridas osmangazi distribütörlüğü yapıyorum ve ürün tuttu ve memnunuz
sizinde strofiyer iç cephe ürünlerinizi satabiliriz , yerimiz caddede ve 10 mt vitrinimiz mevcut günde ort 1000 kişi geçer bence denenebilir ne dersiniz
05417458595
mustafa
katalog ve numune için
sadıkoğlu san tic ltd şti
ulu mh k.şehitleri cd no:56/a
osmangazi / bursa

Yerleşim : Türkiye / Marmara  |  Meslek : Emekli
Altan43
Üye

Toplam 780 yazı
12/05/2014 :  17:50:46 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Mustafa bey;

Gerekli numune ve dökümanları tarafınıza ileteceğim

Teşekkürler..

Altan..
Strotaş

alfa16
Üye

Toplam 433 yazı
14/05/2014 :  10:20:48  Alıntı
güncel

Yerleşim : Türkiye / Marmara  |  Meslek : Emekli
Altan43
Üye

Toplam 780 yazı
20/05/2014 :  10:05:18 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
Mustafa bey; stropiyer numunelerimi hazırladım göndereceğim, dış cephe ürünleri satışınız varmı (söve ürünleri? )
Strotaş

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
  • Varolan yazılara yorum yapabilir,
  • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

6.04 saniye.
14:55:44, 17 Haziran 2026, Çarşamba

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2026 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım