Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Özel Taksi

BaşlatanpilavcigeldiTarih27/01/2012 13:45:17Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı
Merhaba arkadaşlar. Düşündüm de, 1 tane fiat doblo 1.300 cc multijet araç almaya karar verdim. Korsan taksi demeyelim de; özel taksi diyelim biz bu işte. 12 15 bin tl ye çok güzel doblolar var. Nefis bir çevre edinip günlük olarak günün her saati müşteri taşıyabilirim. Aracın yakıtı bir hayli az. Bir arkadaşım bu işten bayağı para kazanıyor. Kangoo arabası var.. daha az evvel beni bir yere getirip ***ürdü 30 tl. benden önce birini bıraktı 10 tl, benden sonra 1 kişiye gidiyorda ortalama 15 tl... Yani güzel para var aslında. Siz ne diyorsunuz ? Hem tanıdıkları taşıyorsun öyle gece vakti hırlı **a bulaşmıyosun. Hadi hemen herkes muhalefet olsun! Zaten şu forumdaki işsizler bir araya gelip birşey yapsa var ya, belki de Türkiye ekonomisine katkısı enfes olur. Ha ben az evvel bi iş görüşmesinden geldim, direkten döndüm. Çünkü alanından mezun değilim. Çekirdekten yetişmeyim.. Her neyse, cevaplarınızı bekliyorum.
Pilav isteriz

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Grafiker
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye5 yazı
Seyahat ve turizm acentaları ile anlaşılıp müşterilerine kaliteli premium marka bir araçla VIP hizmet verilebilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Yöneticilik
Yeni Üye28 yazı
Erdem seyehat ve turizm acentaları ile 1.3 multijet dobloyla servis veremezsin ki. Bu kendi çevreni oluşturup yapabileceğin bir iş.
Pilav isteriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye80 yazı

Peki bu işi vergi vererek yasal yoldan yoldan yapmaya çalışanlar enayi oluyor di mi ..... oh ne güzel
aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye93 yazı
bence yapılabilir diyorum, önemli olan çevren varmı?
çevre yoksa bu tür bir iş yapılamaz, ama çevrem var diyorsan yap derim, öldürmez ama süründürür.
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye7 yazı
Ben de böyle işler arıyorum, kango var 1500 motor değendirmek istiyorum.

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Üye410 yazı
tanıdıgın kişilere yasal çerçevede servis hizmetine bir şey diyemem ama korsan taksicilik olayına kesinlikle karşıyım,korsan cd,kitap neyse aynı konumdadır ,kesinlikle hoşgörülemez

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er