İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Okul Kantinleri / Otomat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumS
Üye360 yazı
N
Yeni Üye18 yazı
P
Üye135 yazı
26/01/2012 : 14:39:09#3
Web sitesi
Alıntı
selamlar bu fikir ama ben iki yıldır izmir de okul kantinlerine malzeme satıyorum kantincilerin ilgisini çekcegini sanmıyorum çünkü hem neskafe gibi firmalar malzeme veriyor ve kantincilerin cogu yuzde yüz kazanmadıktan sonra ürünü vitrinine koymuyor . Ama yinede yapıcağım diyorsan bu bölgede sana yardımcı olurum ..
Asım BERKMAN
05399740343
N
Yeni Üye18 yazı
U
Üye173 yazı
kantinle değil okul yönetimiyle anlaşmalısın çocuklar kantinde gıda ihtiyaçlarını karşılıyolar fakat eğer ki meb zararlı görmez ise oyuncak ayı otomatı koyabilirsin patlatır valla çocuklar dibine kadar...
Umut Karagöz
N
Yeni Üye18 yazı
Eğitim ortamında oyuncak otomatının sağlıklı olacagını sanmıyorum şahsen meb'de böyle bir şeye izin verirse üzüntü duyarım...
U
Üye173 yazı
eğitim ortamının dışında oyuncak otomatı yok mu bu yaş grupları için zararlı olsa bu tarz oyun salonlarına bi yaş sınırı konulmazmıydı?
meb buna izin vermiyosa neresi ilgileniyo bilmiyorum ama sağlık bakanlığı ya da aile bakanlığı ya da belediyelerin verdiği yaş sınırı olmayan oyun salonlarının ruhsatlarıyla arasında tezatlık olmaz mı ?
meb buna izin vermiyosa neresi ilgileniyo bilmiyorum ama sağlık bakanlığı ya da aile bakanlığı ya da belediyelerin verdiği yaş sınırı olmayan oyun salonlarının ruhsatlarıyla arasında tezatlık olmaz mı ?
Umut Karagöz
N
Yeni Üye18 yazı
Eğitim konusunda zaten bir cok konuda meb'le ters düşülmüyor mu? Düşünsene ilk okula yeni başlayan bir çocugun bütün dikkatinin derste olması gerekirken 1 lira sayesinde kazandıgı ya da kazanamadıgı oyuncak ve makinesinde olsun... Genelde cocuklara yönelik Sakız ve oyuncak otomatları kullanılır ama ben bu sektörde çalışmış biri olarak diyorum ki emin ol kendi cocugunun bırak yemesini dokunmasını bile istemezsin... bu yüzden otomat işinde her zaman sıcak içecek otomatondan yanayım tabi ki kendini kanıtlamış markaların ürünlerini kullanarak... hersey para demek degil...
U
Üye173 yazı
herşey tabiki para değil..ama devir değişiyor biz tenefüslerde koşardık hoplardık zıplardık okul çıkışı maç yapardık taş kaleden ama şimdiki nesil direk bilgisayarlarlarına fırlıyolar okul çıkışı tenefüslerde bu oyunlardan bahsediyolar ilkokula koymada liseye koy sonuçta belli bi yaşa erişmiş çocuklar daha bilinçli..o yaşlardada tutmaz deme ben 22 yaşındayım ankaralıyım fantasyland diye cok unlu bi oyun salonu vardır ankara da hala giderim uğraşırım o ayılara tanesi 50 kuruş jetonun 5-10 lira para harcadığımı bilirim...
Umut Karagöz
E
Üye345 yazı
fikirlerler çoğaltılabilir böyle bir iş fikrinde başarılı olma şansımız nedir
eses
E
Yeni Üye51 yazı
İzmir de okullara yönelik bir iş fikrim var.Ciddi olarak ilgilenenler olursa mail yoluyla iletişime geçebilir.Ortaklık için 25-30 bin gerekiyor.Aylık kar marjı ; 3 ila 7 bin arasında değişiyor.
Mail: ercanaloglu@mynet.com
Mail: ercanaloglu@mynet.com
* Cahiller arasındaki alime,
* Zenginken fakir düşene,
* Hatırlı iken itibarını kaybedene.
Şeyh Edebali
M
Üye166 yazı
arkadaşlar...,
okullar'a yönelik birşeyler satmanın peşinde olanların çoğunluğunun düşüncesinde,sattıklarını tüketecek canlılar ile ilgili hiç bir düşünce yok ,asıl para kaynağı,en kolay avlanabilen müşteri kitlesi konunun içerisinde yok,varsa yoksa mevzuat,maliyet, aslında,bu yazılar kara mizah'ın konusu olabilecek bir konu,en önemlisi de ülkemiz'deki yurttaş profili,küçük girişimci nasıl olunamaz sorusunun yanıtı da buralarda bulabilirsiniz...arkadaşılar,bir tek örnek vermekle yetineyim,özel okulların hiç birisine aile birliği,öğrenci birlikleri,grupları,dernekleri gibi örgütlenmelerin izni olmadan bir tanıtım afişi dahi asamazsınız,değil otomat koymak,önce öğrenci arkadaşların düşüncelerine başvurmanız en azından cüzdan sağlığı açısından çok yararlı olacaktır (buna ana okulu öğrencileri de dahildir ), öğrenciyi,yani,en sadık müşterinizin kendisini muhatap almayan her satış konusu ürün başarısız olur,kısa dönem karları sizleri yanıltmasın,beni birkaç kez aldatabilir bir insan ama,bir çocuğu üç kez aldatabilmek çok zordur,illa da bu çikolata,bu gofret,bu içecek dedi mi,anne-baba'nın fazla bir seçeneği kalmaz,üç tane de olsa,okul kantinin'den alma****,çıkışta sizin küçük ama şirin büfeniz'den,aldatılmadan bir şey alıp tüketecek çocuklara yatırım yaparsanız,kendi çocuğunuzu da ekonomik olarak güvence altına alırsınız...sevgiler...,
okullar'a yönelik birşeyler satmanın peşinde olanların çoğunluğunun düşüncesinde,sattıklarını tüketecek canlılar ile ilgili hiç bir düşünce yok ,asıl para kaynağı,en kolay avlanabilen müşteri kitlesi konunun içerisinde yok,varsa yoksa mevzuat,maliyet, aslında,bu yazılar kara mizah'ın konusu olabilecek bir konu,en önemlisi de ülkemiz'deki yurttaş profili,küçük girişimci nasıl olunamaz sorusunun yanıtı da buralarda bulabilirsiniz...arkadaşılar,bir tek örnek vermekle yetineyim,özel okulların hiç birisine aile birliği,öğrenci birlikleri,grupları,dernekleri gibi örgütlenmelerin izni olmadan bir tanıtım afişi dahi asamazsınız,değil otomat koymak,önce öğrenci arkadaşların düşüncelerine başvurmanız en azından cüzdan sağlığı açısından çok yararlı olacaktır (buna ana okulu öğrencileri de dahildir ), öğrenciyi,yani,en sadık müşterinizin kendisini muhatap almayan her satış konusu ürün başarısız olur,kısa dönem karları sizleri yanıltmasın,beni birkaç kez aldatabilir bir insan ama,bir çocuğu üç kez aldatabilmek çok zordur,illa da bu çikolata,bu gofret,bu içecek dedi mi,anne-baba'nın fazla bir seçeneği kalmaz,üç tane de olsa,okul kantinin'den alma****,çıkışta sizin küçük ama şirin büfeniz'den,aldatılmadan bir şey alıp tüketecek çocuklara yatırım yaparsanız,kendi çocuğunuzu da ekonomik olarak güvence altına alırsınız...sevgiler...,
dünyaköy'lü mahlukus
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz