Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Finlandiya Da Ne İş Yapabilirim?

BaşlatanfinlandiyaTarih25/01/2012 13:01:36Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye24 yazı
Arapca ve İngilizce bilmekteyim,İhracat alanında da çalıştım, Daha önce gümüş sektöründe çalıştım ve işletme kurup kapattım.
şimdi Finlandiya da iş kurmak istiyorum, burada uzun süreliğne oturumum var.

özellikle Türkiyedeki firmaların avrupadaki bayiliğini almak istiyorum.

fikirlerinizi beklerim
uygur

Yerleşim Finlandiya / Helsinki
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye43 yazı
slm www.europaks.de ambalaj isi ve icecek sektörünü düsünürsen siteyi incele oraya cok cola ,pepsi vede ambalaj gönderiyoz kagit ve nakliye isini biz hallederiz
lokman kaymaz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye24 yazı
SİTENİZİ İNCELEDİM AMAM BİŞEY ANLAMADIM.
KONUYU DAHA FAZLA AÇARMISINIZ NE GİBİ İŞBİRLİĞİ YAPABİLİRİZ.
uygur

Yeni Üye43 yazı

konu fillandiyada ambalaj ve icecek sektöründe güzel bir pazar var fiyatlar avrupaya oranla yüksek helsinkiden hamburga minübüsle esya doldurup ***ürüyorlar bukadar yol bukadar masraf demek iyi kazaniyorlar kisaca orda bozulmamis bir pazar var kismetse önümzdeki günlerde gelecem tavsiyem bu sektörde biraz arastirma yapmaniz gereken bütün bilgileri ben size yollarim
lokman kaymaz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
arkadaşım

eğer deri bayan ve erkek kemeri konusunda bir pazar araştırması yapabilir ve yapılabilir bir iş olarak görürsen bu konu hakkında yardımcı olabilirim..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye24 yazı
Finlandiya ya yolunuz düşerse görüşelim, kapamda bir - iki fikir var ama henüz netleşmedi daha araştiriyorum.
uygur

Yeni Üye3 yazı
önümüzdeki ay finlandiye ya gidicem orda bir iş yapmak istiyorum bu konuda yardımcı olucak arkadaşlardan yorum bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
onur şengöz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye263 yazı
merhabalar,finlandiyaya led neon yaz sil tabela satabilirsiniz.bizler neon tabela temin etmekteyiz.
Finlandiyada stok alıp rahatlıkla satabilirsiniz.kasaplara,marketlere,şarküterlere,çiğ köftecilere,büfelere,barlara,restaurantlara ve bütün esnaf kesime rahatlıkla satabileceğiniz bir ürün.
ebatları 45*70 ve 70*90 boyutlarında
kumandalı
16 renk fonksiyonlu
7 animasyon fonksiyonlu
adaptörlüdür.
toptan düşünürseniz eğer özel fiyat uygulayabiliriz.
daha detaylı bilgi için resulbaskan84@hotmail.com adresine talep maili atabilirsiniz yada 05462708839 no'lu telefonu arayabilirsiniz. Teşekkür Ederiz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im