Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Poşet

Başlatanconns2005Tarih25/01/2012 09:57:26Yorum5

İlk mesaj
Üye232 yazı
Merhabalar,
Türkiye'nin en büyük üreticisi konumunda bulunan ve markası herkes tarafından bilinen, üretmiş olduğu ürünler 1.kalitede ve orijinal ham maddeden üretilen, aşağıda bilgilerini yazmış olduğum ürünler için satış kampanyası başlatmış bulunmaktayım.

Firmanın adını duyunca ve ürünlerini görünce tereddütsüz ürünlerden almak isteyeceksiniz. Başka hiçbir yerde bu üretici firmanın bu ürünlerini bu fiyata bulamazsınız.

Bu kampanyayı kaçırmayın.

KAMPANYA = 1

Ürün adı
Hışır Poşet (Şeffaf renkli) (1 kg) 4.25 TL
Bakkaliye Poşet (Şeffaf renkli) (1 kg) 4.25 TL
Eczane Poşeti (Baskılı ve renkli) (100 adet) 4.00 TL

Bu fiyatlar, her 20 kg hışır poşet veya her 20 kg bakkaliye poşetin, 1 koli eczane poşeti ile birlikte alınması durumunda geçerlidir. 1 koli eczane poşetinde 50 paket (her paket 100 adet) vardır. NAKLİYE tarafıma aittir. Fiyat değişmeyecektir. Türkiye'nin her yerine sipariş durumuna göre 2 gün içinde ürünlerin teslimi yapılır.

KAMPANYA = 2

Ürün adı
Hışır Poşet (Şeffaf renkli) (1 kg) 4.25 TL
Bakkaliye Poşet (Şeffaf renkli) (1 kg) 4.25 TL
Eczane Poşeti (Baskılı ve renkli) (100 adet) 4.00 TL

Bu fiyatlar, her 40 kg hışır poşet veya her 40 kg bakkaliye poşetin, 50 paket (1 paket:100 adet) eczane poşeti ile birlikte alınması durumunda geçerlidir. NAKLİYE alıcıya aittir. Nakliye ücretini alıcı ödeyecektir.

Sipariş için:
gokselgokmenn@hotmail.com / 0535 426 79 44

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye2 yazı
Slm granür lazım olursa yardımcı olurum.. 1.sınıfa yakın

Yerleşim Türkiye / ?. UrfaMeslek Ymalat
Yeni Üye33 yazı
Açıklamalarınız için Teşekkür Ederiz Ama Keske Ürünlerin Resimlerini
Eklerseniz Çok Daha İyi Olurdu.Ben Mesela Bu İşte Yeniyim Ve
Modelleri Tanımıyorum .

Umarım En Yakın Zamanda Resim Eklersiniz.
Japonyada 6 Kişiden 1 Emir Verir-6 Kişi Çalışır.
Almanyada 6 Kişiden 1 Emir Verir-5 Kişi Çalışır.
Türkiye'de 6 Kişiden 5 Emir Verir-1 Kişi Çalışır.

Yerleşim Türkiye / Antalya ManavgatMeslek Turizm
Üye232 yazı

Ekleyecek resim elimde şuan yok. Ama internette çok resim var, fakat ben çekmediğim bir resmi ekleyemem. siz, internetten beyaz renkli market poşetinin resmini ekleyebilirsiniz.
Ben teşekkür ederim. hepsi standart zaten.

Yeni Üye38 yazı
Romanya da poset pazarlamak icin istanbul ve avrupa yakasindan ciddi firmalarla calismak istiyoruz. Iyi calismalar, Ekrem tel 05432442027

Yerleşim Romanya / BucurestiMeslek Ymalat
Üye232 yazı
Her çeşit poşet (hışır-atlet-rulo-çöp-tıbbi atık) üzerine miktar sıkıntısı olmadan ve TSE-ISO belgeli/kaliteli, 1.sınıf, katkı maddesiz, orjinal ürünlerin satışını yapabiliriz. Yüklü alımda nakliye tarafımıza ait olabilmektedir. 1 günde teslimdir. Yeter ki alıcı ciddi olsun. Göksel GÖKMEN 05354267944/gokselgokmenn@hotmail.com