Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Poşet İşine Girmeyi Düşünen Arkadaşlar Var Mı?

BaşlatanSemAmbalajTarih23/01/2012 13:18:34Yorum4

İlk mesaj
Üye136 yazı
Merhaba arkadaşlar benım 2 yerde poşet imalatı yapan tezgahım var bir tezgahımda 33 badanoz 3 robot kesme matbaa. agrömör karşıtırıcı vs vs. diğer tezgahımda ise 1 badanoz 1 robot kesme 1 karıştırıcı 1 agrömör kompörösör vs vs. yani ikiside hazır kurulu tezgah galeri dük.nıda açtım kendime ve yetiştiremiyorum onun için tek mak. li olan yeri devrediyorum düşünen ark.larımız war sa çok uygun fiyata bırakıyorum mak.lerin hepsi çalışır vaziyette gelip görebilirsiniz
tekrar söylüyorum çok uygun bir fiyata dewrediyorum mak.lerden ekmek yenir yetiştiremediğim için devrediyorum başka ndn i yok . 0532 386 64 49 SemAmbalaj@hotmail.com görüşelim citti düşünen ark.lar ile

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye136 yazı
merhabalar arkadaşlar ben ist. sultanbeyli de hışır poşet tezgahı mı devrediyorum imalatımda 1 adet badanoz(kaptaanoğlu),1 adet robot kesme(akmak 2010 model),1 adet karıştırıcı 600kg.2010 model,1 adet agrömör 2010 model,1 adet komporosor 600 lük,1 adet kompanize panosu tam takıp anahtar takımları dahil devrediyorum ihtiyaçtan satıyorum mak.lerin hiç bir sıkıntısı yok çalışır vaziyette devrediyorum düşünen arkadaşlara çok uygun fiyata devediyorum Semambalaj@hotmail.com 05323866449 arayın görüşelim citti alıcılar arasın lüften

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye207 yazı

Aklinizdan Gecen Fiat ne olabilir
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Üye390 yazı
Bodinöz kaçlık ve hangi firmanın.Kaç yılı yapımı aylık kapasiten ve kullandığın malzeme ne.kaç anlaşmalı firman var.Ciro ve masrafın nedir.
metinmetin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy