Merhabalar,siteyi zaman oldukca takip etmeye calisiyorum,edindigim izlenim bu siteyi takip eden her arkadasin ciddi ozverili bir sekilde fikir uretmeye calistiklari,buda bana onumuzdeki bir kac aylar icinde kismetse faaliyete gececek olan firmanin ihtiyaci olan turkiyedeki partner ihtiyacini bu siteye yazmama vesile oldu.arkadaslar kisaca ozetlemem gerekirse firma bunyasinde iki is kolunu beraber yurtecektir ,ilk kol tamamen turkiyedeki buyuk ve orta olcekli firmalara danismanlik yapacaktir ,ikinci kol ise tarimsal urunler ithal edecktir bu sirf turkiyeye degil orta dogudaki bir cok arap ulkeside hedef kitlesi olacaktir,,firma kurulus yeri çin olacak,bılıyorsunuzkı artık dunya serbest pazar evrımınıde nerdeyse bıtırmıs nasılkı yakın gecmıste cıft kutuplu dunyamız amerıkanın tek kutuplu eksenıne gırmıstı ama 10 yılda cok seyler degıstı artık herkescede bılınıyorkı dunyada nasılkı tek askerı guc amerıkaysa sımdı tek ekonomık guc olarak çın var,o yuzden kararim burasi oldu,her turlu alt yapi ,ilk etapta turkce ve ingilizce bilen elemanlarla bu isi yurutecegiz,eger bu konuda dusunen ciddi ve durust arkadaslar varsa bana yazabilirler,, herkese selamlar