100.000 nüfuslu bir ilçede içi özel olarak bu iş için dizayn dizayn edilmiş Peugeot J9 panelvan araç ile Ekmek arası Köfte, Kuzu ve Dana Kokoreç, Sucuk ve balık satmak istiyorum. Belediye ve sağlık müdürlüğünden den gerekli izinleri almak için hafta başında başvuruda bulunacak. Maliye'yede başvurumu yapacağım. Aracımın içi Gezici satıcılık'da istenen kriterleri karşılıyor herhangi bir sorunu yok. Çok çeşit yapmamın sebebi; tek ürün olsa herkes yemez düşüncesinden. Bu sebeple bol çeşit yapmayı düşünüyorum. ayrıca araçta çay ocağı da mevcut insanlara beklerken çay ikramında bulunacağım hafta içi akşam 18 den gece 01 e kadar hafta sonu ise öğlen 14 den gece 02 ye kadar durmayı düşünüyorum.Bu işi 2 arkadaş yapacağız. ilçede bu işi yapan en az 15-20 seyyar var herkesin rızkı ayrıdır. Kimsenin bulunduğu bölgeye yakın olmayacağız. Temizlik konusunda taviz vermeyeceğiz insanların temizliğe dikkat ettiklerinin bilincindeyiz.Şimdi sormak istediklerim şunlar;
Fiyatımızı onlardan düşük tutarak bu işe başlamamız herkesin rızkı ayrı düşüncesiyle çelişirmi? Aslında benim fikrim yiyecek konusunda fiyatları aynı seviyede tutup ayran,su,kola vb. ürünleri çok az bi kâr ile vermek. Sizlerin bu konuda tavsiyeleri nelerdir. bahsetmiş olduğum konular hakkında veya başka fikri olanlar yardımcı olurlarsa memnun olurum.