Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Sanal Alışveriş Sitesi, Uygun Fiyat

BaşlatanahmetkurtariciTarih21/01/2012 12:42:57Yorum38

İlk mesaj
Üye144 yazı
*60 üyesi var, gittigidiyor tarzı, üyelerin ürün satabileceği, ismi akılda kalıcı, tasarımı güzel.
*2 haftalık çalışmayla sadece 2 ürün ile 650 lira kazandı.
*Yeni iş yapma dolayısıyla ilgilenemiyorum, sanal alışveriş sitemi satıyorum.
*Piyasada daha pahalı olan popüler ürünleri, satılan fiyatın 1/6'sına alabileceğim distribütörünü tanıyorum. Bu firmalar ile de sizin adınıza bağlantı kuracağım. Onlardan ürünleri alıp stok yaparak, ya da almadan (satışını yaptıktan sonra müşterinize direk distribütör firma gönderiyor) çok kazanabilirsiniz.
*Mantıklı bir hareket planı ve zaman ile çok kazanabilirsiniz.
*Ben ticaret yapacağım, bilgisayarın başında oturmak sıkıcı geliyor. Şehirler arası yolculuklar yapmam gerektiğinden siteyle ilgilenemem.
*Ayrıntılı bilgi için:
0 535 702 1919.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
Yeni Üye47 yazı
siteyi incelemek istiyorum ve istediğiniz fiyat konusundada bır fıkır verırsenız sevınırım
saffetkorkmaz@hotmail.com
saak

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ticaret
Üye107 yazı

bana özelden bilgi gönderebilir misiniz:) yani fiyat vs..

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Di?er
Yeni Üye45 yazı
Selamlar.

Site adresini ve fiyat bilgisini rica ediyorum.

İyi çalışmalar.
İyi bir iş bulamıyorsan, iyi bir iş kuracaksın! (SG)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye40 yazı
sitenizin yayında olmadığın görüyorum, satış yaptığınız ürünler hakkında bilgi verebilir misiniz?
alış fiyatı tedarikçi firma bilgileri ürünlerin piyasada ne kadardan satıldığına ait bir satış raporunuz varmı
özellikle alış fiyatı ve garantilik bir ürünse garanti koşulları gibi detaylı bilgiler verebilirmisiniz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye144 yazı
Ürünler benim bulduğum ürünler oluyor, distribütörlerle konuşuyorum ürünlerini sitede yayınlıyorum, Bursa'da saatçi, İstanbul'da ayakkabıcı tanıdıklarım var. Garantili ürünlerin garanti koşullarını mı soruyorsunuz? 2 senedir Sanayi Bakanlığı'nın verdiği süre. Diğer herşey zaten sizin de bildiğiniz şeyler.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bankacylyk-Finans