Farandagli
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Newcomer yazınızın baslıgını degistirip derdinizi daha net yazarsanız belki daha iyi olabilir, dukkan mı acmak istiyorsunuz? bayilik mi almak istiyorsunuz? ne yapmak istediginizi daha net anlatın isterseniz. tabi bu benim fikrim, kolay gelsin. |
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Desert16 Fikirler ne kadar farklı dimi? Şimdi bana sorsalar, yurtdışında iş imkanımı, memleketmi diye, yurtdışında olmayı tercih ederim... Memleketimizinhali gerekten harap, taşeron işçilere para ödenmiyor, sömürülüyor, iş kanunu'nu patronlar hep kendilerine ceviriyor, halkın müdahaleye gücü yetmiyor, devlet oturmuş izliyor, tv lerde hakkınız arayın deniliyor, ama illa mahkeme aç deniliyor, garibimin mahkemeye verecek parasını geçtim, akşam eve ***ürecek ekmek parası yok... Bir taraftan bazı zenginler türüyor, bir bakıyorsunuz Audi Q7 ler, BMW ler cirit atıyor. Paralar su gibi akıtılıyor... Çöp tenekeleri her gün başka başka ve sayıca artan kişilerce karıştırılıyor... Emekli memur, doğalgaz vanasını minimum'a bir almış, o şekilde bırakmış, yaklaşmaya korkuyor, bu sogukta adeta donuyor! Tv ler çalıp oynuyor, sanki halk kafayı bir nebze yiyor...Yedirtiliyor.... Neymiş; biz refahta bir ülkeymişiz... Allah sonumuzu hayır etsin, hiç iyiye gitmiyoruz... Yakında Yunanistan olmazsak iyidir.. Ama yok, olmayız biz;) Eğer 0,5 gr. bir teklif gelsin yurtdışından, anında gitmezsem neyim. Memleketimde bu şekilde cürümeye terkedilmiş sömürülen bir gariban olmaktansa... |