Üye Toplam 2659 yazı |
| |||||||||||
| because Üye Toplam 215 yazı | 11/02/2012 : 23:45:03 Yerleşim : Türkiye / İst | Meslek : Tekstil | ||||
| akinselcuk Editör Toplam 5590 yazı | tamnland.com Yerleşim : Türkiye / Türkiye | Meslek : Diğer | ||||
| mould Üye Toplam 173 yazı | 12/02/2012 : 02:35:36 Bunun maliyeti pimapene göre 2 kat olur en az. müteahhit buna para yatırmaz. çok nish binalar yapmıyorsa tabii. birde bunda boyutlar sabit olacak gibi, her boyuta uyarlanamıyabilir. ama fikir gene de güzel Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Yöneticilik | ||||
| bumfunk Üye Toplam 214 yazı | onun yerine pimapene sabitlenen bir saksılık hem daha ucuz hem daha kolay ve mevcut camlarada uygulana bilir olması daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum iyi forumlar Yerleşim : Türkiye / İstanbul | ||||
| perkusyon Üye Toplam 203 yazı | hayatın özü basit açıları yakalamak veya görmek; çok güzel bir görüş. Bu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol! Menzilin yokluk olsun. İnsanın çömlekten farkı olmamalı.Nasıl ki çömleği tutan dışında ki biçim değil içinde ki boşluk ise, insanı ayakta tutan da benlik zannı değil hiçlik bilincidir. Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Serbest meslek | ||||
| tekbay Üye Toplam 365 yazı | 23/04/2012 : 13:59:10 katlanır camlarda ilk etapta müteahhitlere çok uzak gelmişti ama şu an sıradanlaştı sayılır.türk milleti olarak ne kadar açmışız yeniliğe.aklınıza gelebilecek herşeyde bir moda salgını çıkartabiliyoruz.millet moda diye ev değiştiriyor. DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR Yerleşim : Türkiye / Samsun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| Ticaret-Talebes i Yeni Üye Toplam 72 yazı | 13/06/2012 : 14:49:19 gerçekten çok güzel bir olay.. Özellikle de bunun üretiminde değişiklik yapılarak üretilirse ve bir tv lerde bunun reklamı yapılırsa satışlarda büyük patlamalar olur.. üretim değişikliği : üç aşamalı olacak, klasik içeri doğru açılan , yukarıdan aşağı doğru açılan, birde 360 derece dönen şuan ki fikir.. yukarıda ki şekilde üretim yapılırsa müteahhitle anlaşma yapılmasına gerek yok, yani müteahhit peşinde koşmayacaksınız, onlar sizin peşinizde koşacaklar. montaj ücretini de ekleyerek Montaj bizden diye tv lerde reklam yapıldı mı, birde fiyatını yükseklerden uçmayacak şekilde tutulursa gelsin paracıklar :):) Hatta bu sistemin projesini kağıt üzerine dökümü nü de yapacağım birazdan, bakalım maddi güç sağlayacak bir destek çi bulabilirsem bende yapa bilirim..:) İlime susadım... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| alternatifbakış Yeni Üye Toplam 16 yazı | 14/06/2012 : 00:02:45 görüntü cezbedici ebat seceneğide varsa illaki olmalı sektörde yer bulabilecek bi tasarım olduğu belli. öncelikli fiyat tarifesi hakkında bilgi yok ama sıradan sistemlere göre biraz yüksek olabileceğini düşünüyorum ki olmalıdırda zaten. ürünün sektör genelinde beğeni kazanması için öncelikli olarak elit kitlede yaygınlaşması önemli. mould arkadaşın dediği gibi nish binaların da mutlak kabul görecek bi tasarım pazarlama için mimarlar, müteahhitler, ve prefabrik konut imalatçıları ile kontak kurulabilir.teknik özellikler hakkında geniş bilgi yok ama son olarak düşüncem müşteri arzusuna dayalı uyarlamalara açık ebat seçeneği olan farlı iklim koşullarına uyum sağlayan ısı ve ses yalıtımı üst seviyede olan bi tasarımsa piyasada yer bulabiliceğine eminim. hayallerinin büyüklüğü kadar özgürsün/// Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Diğer | ||||
| SelcukAkkaya Yeni Üye Toplam 17 yazı | 14/06/2012 : 12:02:20 Bunun tr de üreticisi varmı? Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Diğer | ||||
| izimani Üye Toplam 238 yazı | 14/06/2012 : 21:54:48 İki çiçek koydular diye yutanınız var mı? :D Isı ve ses yalıtımı konusunda rezalet bir tasarım. Dolayısı ile evinizde daha fazla kalorifer/soba yakacak ve çevreyi daha çok kirleteceksiniz. Dönsün diye kenarında 1mm boşluk olsa bile içeri tonla gürültü gelecek. Sonra 4 tane çiçeğe söve söve eski ve kanıtlanmış usul pvc'mizi yaptırcaksınız. Basit çoğu zaman iyidir... Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Mühendis | ||||
| furki Üye Toplam 599 yazı | 19/06/2012 : 21:28:12 Açılabilen mevcut PVC sistemlerinde 1mm boşluk yokmu.Yada bu sistemdeki boşluğu gidermek mümkün değilmi. Yorum yazmadan önce lütfen okuyun ... 1- N-ok...tala,!!ma +işar:etlerine "dik"(kat ed?in. 2- BüYük hARf kÜçüK haRf OlayıNI atlAMAyın. 3- Bu "Dolar" i$areti de size i$ çıkarmasın artık. 4- Veenönemlisisözcükler arasındaboşlukbırakın. 5- A ma g erek siz bo şluk lar d an k açının. 6- Gösterin özen cümleleri kullanmamaya devrik. 7- Sözcüklari anlaşılur vea dorğu yazen. 8- Bu güzelim Türkçemize foreign wordlar katmayın. 9- In keys yu rayt Ingilis vords, it hez to bi andirsitendibil. 10- Türkçe’deki spesifik kelimeleri İRDELEMEYİN. 11- Narin maillerinizi naciz kibarlığınızla süslemeyiniz efenim. 12- Benim Türkçem mükemmeldir, NARSIST şeyler yazarsanız hemen anlarım. 13- Yazılarınızda kibar olun, meydan okumayın, yoksa sizi harcarım. 14- DiĞer yandan, TÜrkÇe karakter iŞinize geliyorsa yazIp gÖnderin. 15- Yazdığınızı yarım bırakmamaya lütfen özen gös... Yerleşim : Türkiye / Manisa | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| izimani Üye Toplam 238 yazı | 21/06/2012 : 09:21:30 Endüstriyel tasarımcı arkadaşlar elbet bi yolunu bulur. Normal pvc'de 1mm boşluk bile olmaz. Yerleşim : Türkiye / Adana | Meslek : Mühendis | ||||
| hoomelist Üye Toplam 141 yazı | akın bey merhaba.. dün bir ilan bırakmıştım.. ortada yok bulamıyorum.. yardımcı olurmusunuz.. elimde nakite döndürmek istediğim bir çok da ilan var.. özel mesajda kabul edilmiyormuş.. kusura bakmayın burdan yazmak zorrunda kaldım.. okuyacağınızı umut ederek.. nasıl yapalım.. Nice kişiler vardır ki dizimin dibindedirler, ama benim için sanki Yemen’dedirler. Yemen’de olan niceleri de vardır ki sanki dizimin dibindedirler... Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| ayvaliklireis Yeni Üye Toplam 58 yazı | 04/08/2012 : 12:39:49 ben 1998 de yeni yapılan bi binada gördüm yanlız pen değil alüminyum doğramaydı Yerleşim : Türkiye / Balıkesir | Meslek : Ticaret | ||||
| yliza Yeni Üye Toplam 28 yazı | Annem 5. katta oturuyor ve cam temizliği yapıyor elbette.. Bir video izlemiştim ve Türkiye de var mı diye araştırırken bu siteye geldim... maliyeti ne olursa olsun bence dönebilen pencereler ev sahipleri tarafından tercih edilebilir.... Tabi bunun akabinde müteahhit de tercih edebilir... Yerleşim : Türkiye / Aydın | Meslek : Emlakçı | ||||
| sibirya Yeni Üye Toplam 16 yazı | 21/05/2016 : 15:39:17 Bence kullanisli degil cam silerken bi kabarsin disari ucmussun yada cocugun cama yaslandigini dusunun bi bakmissin disari firlamis, tabi emmniyet illaki vardir ama yinede ben evime istemem Ya oldugun gibi gorun ya gorundugun gibi ol Yerleşim : Belçika / Bruksel | Meslek : Gıda | ||||
| mustafaokur Yeni Üye Toplam 1 yazı | Pivot pencerenin önüne saksılık eklemişler sadece. Ülkemizde var ve üretiliyor. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Grafiker | ||||
| erdalgozum Yeni Üye Toplam 10 yazı | Fikir güzel ve evet gerçekten hayatın kolaylaşmasına vesile olabilecek bir ürün. Ciddi anlamda ilgilenilirse iyi derecede geri dönüşler alınacaktır. Profesyonel SEO Uzmanı | http://www.etkinseo.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Bilgisayar-Bilişim | ||||
| luckxor Yeni Üye Toplam 73 yazı | 30/07/2019 : 12:04:18 Türkiye'de üretiliyor bu standart bişey artık Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek | ||||
| Gokhan34 Yeni Üye Toplam 26 yazı | 30/07/2019 : 14:45:44 İki yıl önce boyle birsey benim aklima gelmisti. Kabataslak bisey cizmistim kafamda. Cevremde cok insanla konustum bunu yapip tasarlayacak bu isin ehli birisi var mi diye. Kimisi bastan boyle birsey olmaz deyip kestirip atti kimisininde bu islerden anlayan bi cevresi yoktu. Benim 2 sene once dusundugum seyin simdi yspiliyo olmasi beni hem uzuyo hem sevindiriyor. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf | ||||
| luckxor Yeni Üye Toplam 73 yazı |
Üzülmene gerek yok 5-6 senedir Fırat Plastik bunu üretiyor. İhracat. Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek | ||||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||