Avea iphone 4S pano reklamlarında Sınırsız Wi-Fi diyerek reklam yapıyorlar. Wi-Fi zaten sınırsız bağlandığım noktada Avea sanamı soracam. Yani fark yaratmıyor ama fark yarattığı kısım reklam panosunda sınırsız kelimesinin geçmesi ve sonrasında da kablosuz ağ yerine belki de bazı insanların anlamını bilmediği Wi-Fi yı kullanıyor olması bu şekilde Sınırsız Wi-Fi in sadece Avea da olduğu düşünülebilir.
Birçok ürün farklı olmadığı halde farklı gibi gösterilebilor ya işte esas fark burada yatıyor. Ayrıca fark yaratma maliyeti de kalkıyor.
Kim marketleri (bilmeyenler için söyleyeyim sadece İstanbulda var) Kim kart ile kampanyalı ürünlerde indirimlerden yararlanabiliyorsunuz. Ama 5 liradan 3 liraya düşmüş bir ürünü DiaSA da ben 2,5 liraya aldım(son örneğimdeki rakamlar benzetme amaçlıdır ürün krem peynir olup fiyatları net hatırlamıyorum). Ama zaten indirim marketinin ekstra indirimini gördüğünüzde ve ürünü aldığınızda sonrasında başka bir yerde kıyas yapmıyorsunuz. en ilginci ise ürünü 1 ay sonra kim kartlı satış fiyatından satıyor olması.
Soru şu ; Fark yaratmadan fark yaratmış gibi görünen bu firmalar başarılı mı yoksa ben mi safça yaklaşıyorum böyle ayak oyunları yapmazdım diyorum.