Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Yeni Açılacak E-ticaret Sitemize Tedarikçiler

BaşlatanPeghassusTarih18/01/2012 17:22:12Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Tamamen Bayanlara yönelik ürünler satacağımız E-ticaret Sitemizin kuruluş aşamasındayız. Marka Tescili ve gerekli altyapı sağlandı. Altyapı tamamen bize ait olacak. Sitenin yayınına başlamadan önce ürün kategorilerimize göre tedarikçi durumunu netleştirmek istiyoruz. Yurtdışındaki tedarikçiler yerine kendi ülkemizin ticaret erbabıyla çalışmak bize daha sıcak geliyor. Öncelikli olarak; Ayakkabı, bayanlara yönelik kırtasiye ürünleri, çanta, saat, takı, elbise, pet shop ürünleri, parfüm, kozmetik, iç çamaşırı başta olmak üzere sizlerin de değerli tekliflerinizi bekliyoruz. Birçok E-Ticaret sitesinde olduğu gibi bizler de stok tutmadan, satış başına komisyon bazlı çalışmak istiyoruz. İddialı ve daha farklı bir ticaret yapısı gerçekleştirmek, kendimizi ve tedarikçilerimizi mutlu ve başarılı kılmak hedefimiz.

Not: Ürün etiketlerine bizim markamızı koyabilecek tedarikçiler de ayrıca bilgi verebilirlerse seviniriz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye88 yazı
Kozmetik üzerine bir çok ürünün distiribütörlüğü bizdedir. Toplu alım düşünürseniz özel mesajdan ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı
Cevabınız için çok teşekkür ederiz. Sistem çalışmaya başladığında sizlerle irtibatta olmak isteriz. İyi satışlar dileriz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye131 yazı

El yapımı doğal sabun, istenmeyen tüyler için etkisi kanıtlanmış bir ürün, leke ve selülit tedavisi için doğal ipek kese, sivilce ve geniş gözenekler için doğal sirke toniği (kokusu belli olmuyor) ve bu gibi ürünlerde yardımcı olabiliriz.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye3 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - maximos
El yapımı doğal sabun, istenmeyen tüyler için etkisi kanıtlanmış bir ürün, leke ve selülit tedavisi için doğal ipek kese, sivilce ve geniş gözenekler için doğal sirke toniği (kokusu belli olmuyor) ve bu gibi ürünlerde yardımcı olabiliriz.

Çok teşekkür ederiz. Ürünlerinizin bayanların ilgisini çekeceğine inanıyoruz. Bu ürünlere ait bir kategori oluşturmayı düşünüyorduk. Sistem çalışmaya başlayınca sizinle fiyat ve ürün bilgileri konusunda haberleşmek isteriz. İyi satışlar.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
Sanırım daha önce sizin bana bahsettiğiniz site bu . Ben size Ağrı kesici Hijyenik pedle ilgili mail göndermiştim . Hatırlıyor musunuz? Vakti geldiğinde mailinizi bekliyorum . İyi çalışmalar.

sem_fidan@hotmail.com
anion

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?retmen
Üye170 yazı
Dekoratif ayna ve duvar stickerlarda bayilik sistemi olarak çalışabiliriz . Müşteri portföyü % 90 kadınlardan oluşmaktadır .

Saygılar
www.dekorsehri.com
http://www.huntelmann.com
Serbest Girisimci

Yerleşim Türkiye / AlmanyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye182 yazı
kozmetik ve iç çamaşırında size yardımcı olabiliriz teşekürler hme72@hotmail.com
mehmet.70

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye50 yazı
yurt dışından getirmek istediğiniz yaptırmak istediğiniz sadece ben satmak istiyorum kimsede yok bu üründen bulabilirmiyiz şeklinde düşüncelerinizde ve elimizde şuan toptan satışlarını yaptığımız ürünlerde yardımcı olarbiliriz.

k.peker@live.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
İnternet veya diğer satışlarınız için ayakkabı tedariği yapıyoruz. Sitenizi sistemimize entegre ederek XML kodlarımızı paylaşıyoruz. Böylece siz stok derdinden ve ayakkabı satın alma maliyetinden kurtuluyorsunuz. Yüzlerce model ayakkabımızı sisteminize entegre ederek maliyetsiz gelir elde edebilirsiniz. Lütfen bizimle irtibata geçiniz.
www.ayakkabixml.com
ayakkabixml.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk