Şimdi geldik, baktık, guzel gorunuyor cihazı aldık. akşam oldu bi baktık batarya bitmiş, şarj ettik 10 dk sonra şarj gene bitti. bunu ancak kullanarak anlayabilirsin, bakmayla anlayamazsın. En kötü batarya 200-250 TL. tabi aklınzda soru işareti varsa almayın diyen birisi, ürünü 1 gün (4 saat vs.) test edin elden satışta yapıyorum adresim yerim yurdum belli, uyarsa alın asla demez.
Cihazın herhangi bir arızası vs. olursa gibi sorulara o zaman almazsınız kafanız ağrımaz diyorsanız demekki cihazınıza siz kendiniz güvenmiyorsunuz. Hiç Kullanılmamış bir cihaza neden güvenilmez ?
Kusura bakmayın, bugune kadar kimsenin verdiği hizmeti ve sattığı ürünü kötülemedim cihazınız gerçekten hiç kullanılmamış ve çok iyi de olabilir, bozukta olabilir , günde kac tane en fazla 1 ay icerisinde bozulacağını bile bile çakma telefon elektronik cihazlar satılıyor bu forumlarda ve talepte goruyor.ama üslubunuzu ticari acıdan etik bulmadıgımdan yazma ihtiyacı hissettim.
Son olarak şunu belirteyim, Benzer Özellikteki Başka Marka sıfır ve 2 yıl garantili cihazlar 800 TL ye satılıyor
Almayı düşünen arkadaşlara kafalarında soru işaretleri kalmaması için bu cihaz yerine 200-250 TL daha fazla verin 0 VE 2 yıl garantili Laptop alın derim. (Mediamark'ta Acer Marka Pc ler şuanda bu fiyatta özelliklerde hemen hemen aynı).
Kolay gelsin...