Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Toptan Tekstile Ortak Arıyorum

BaşlatanercumentceTarih13/01/2012 22:59:53Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Toptan tekstil işine atölye tecrübesi olan veya atölyeci ortak arıyorum. İstanbul geneli. ercument.asilkan@hotmail.com adresine tanıtıcı mail geçebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye557 yazı
Aman kardeşim dikkatli ol , bir kaç isim biliyorum özelden yazıcam sana , isimleri çıkmış o arkadaşlardan uzak dur. Can çıkar huy çıkmaz derler.
www.asyatex.ticiz.com
hiratex@hotmail.com / asyatex@hotmail.com.tr By ERP Group

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye11 yazı

Teşekkürler hiratex , uyarıların için çok teşekkürler. Bunları bilmek gerçekten önceden alınan önlemdir. womart istişare ediyoruz bu kadar rahatsızlık duymana şaşırdım doğrusu , bunun fitneyle ne alakası var. Kazık mı yiyelim , kandırılalım mı? bu mu sence doğrusu ? bu çirkin konuşma değildir , doğru konuşmadır. Ben hiratexe minnettarım kardeşim.

Üye557 yazı
Rica ederim ercumentce , ne demek burada sen ve senin gibi nice genç kardeşlerimiz var , nice ticarete hevesli , can atan kardeşlerimiz / arkadaşlarımız var , sizleri büyükleriniz olarak bilgilendirmek , uyarmak elbette ki boynumuzun borcudur. sizleri bilgilendiriken arada parazitler elbette olacaktır , takılmamak lazım , bir yaraları vardır gocunurlar , polimik yapmaya da gerek. Adam olan ticareti doğru düzgün yapandır , kendine güveni , itimadı olandır. Yalan söylemez ticaret adamı , kandırmaz , satışta ya da ortaklıklarda araya girmeye çalışmaz. Hak, doğruyu söylemektir kardeşim , doğruyu da işte böyle zamanın da söylemektir. womart kardeşim hadis tenkitçisi galiba , hadisi neresinden anlıyorsa??? Aslında o hadis kendisine dönmüş farkında değil. Siyeri iyi okumak lazım womart kardeşim , hangi hadis ne zaman ne için söylenmiş iyi bilmek lazım .
www.asyatex.ticiz.com
hiratex@hotmail.com / asyatex@hotmail.com.tr By ERP Group