Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sahte Para Kalemi 2 Tl Müşteri Kazansın

BaşlatanaltaykirtasiyeTarih12/01/2012 13:19:54Yorum84

İlk mesaj
Üye301 yazı
İthalatını yaptığımız sahte para kelamlerinin toptan satışını YA DA parakende esnaflara satışını yaparak çok yüksek aylık kazançlar elde edebilirsiniz.
Günde parakende 3 saatte 30 kalem ayda 900 kalem satsanız ayda ek gelir olarak 2000 tl kazanabilirsiniz.
Ürünümüzü türkiye genelinde kırtasiye,kuruyemişçi,bakkal,market,bezin istasyonları vb yerlere toptan satarak çok yüksek gelirler kazanabilirsiniz.
Aklınıza gelebilecek tüm Kırtasiye ÜRÜNLERİ ni bizlerden bulabilirsiniz.
Bu ürünümüz ve diğer ürünlerimiz hakkında bilgi alabilirsiniz.
Sahte para kelemi 1000 adet ve üstü alımlar da çok UYGUN FİAT VERİLECEKTİR.
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
84 yorum
Üye301 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dortler21
arkadaşlar 2010 da br firma bizi aradı kardeşim 25 liraya almış.. biraz kullandık sonrada attık..

kullanışlı olup olmadıgına bakamyın fiyatı gayet ucuz dükkan dükkan gezseniz 3-5 liraya satsanız günde 50 kalem satsanız 3 ay da şehrinizi gezseniz 3*30*50=4500 kalem yalnız satsanız tanesi ortalama 2 lira size bıraksa
9 bin eder yani ayda 3000 lira ve piyasayı geçiçi bir süre doyurursunuz..
BU GÜZEL VE MORAL VERİCİ MEİL İÇİN ATAN ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER EDERİM.
KAZANMAK İSTEYEN SADECE KAZANMAYA ÇABA GÖSTERMELİ İLAN GÜNCELDİR.

ve ek gelirden ziyade size maddi destek olur o para.. düşünün yapın derim
ALTAY KIRTASİYE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye16 yazı
ürün rresmi ve fiyat hakkında bilgi alabilir miyim..

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye305 yazı

çok mantıklı bir ürün ancak piyasanın bu ürüne doyup doymadığını anlamak için bir miktar alarak deneme yapmak lazım. Ben marketciyim ve bu ürün bende var. Sizden önce birileri her yere satmış olabilir. Ancak potansiyel müşteri çok... işyerleri, pazarcılar, hatta bireysel olarak bile almak isteyen olabilir. Ürün görseli konusunda bilgi maili atarsanız değerlendirelim. girisimci41@hotmail.com
Ticaretin sadece iki basit işlevi vardır: pazarlama ve yenilik
Peter F Drucker

girisimci41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Emlakçy
Yeni Üye22 yazı
sevgili altay kırtasiye,

1. keşke ürününüzün fotoğraf ve detay bilgilerini buradan tüm herkes ile paylaşsaydınız da herkes bilgilenseydi, bu siteye yeni üyeyim ancak bu tarz birçok fikir - ticarat sitesine üyeliğim var, SİZİNLE İLGİNÇ BİRŞEY PAYLAŞAYIM, SADECE BU KONİKS SİTESİNDE VAR DETAY VERMEMEK, ÜRÜNÜ YADA FİKRİ YADA KONU HER NEYSE PAYLAŞIN ARKADAŞIM. NE GEREK VAR TEKER TEKER İNSANLARA BİRŞEYLER SORDURMAYA, SANKİ GİZLİ BİR BİGİYMİŞ GİBİ ÖZEL DEN MESAJLAŞMAYA ???

2, ben bu işi yapabilirim diye düşünüyorum. onun için internetten kısa bir araştırma yaptım , 1.5 tl ile 2 tl arası toptan fiyatları değişiyor. mesela çift taraflı kullanılabilinen bir kalem var ( http://www.ilkimtoys.com/sahte-para-kontrol-kalemi-cift-tarafli-ilk84mh/ ) , fiyatı 2 lira diyor, gidip 1000 tane istesek sanırım bunu bile 1,5 tl ye temin edebiliriz, 1,7 , 1,8 tl ye sahibinden,com da satan yerler de var ( http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-buro-kirtasiye-toner-kartus-dolum-sahte-para-kontrol-kalemi-64654518/detay ) . bu bilgileri niçin paylaştığıma gelince : direk ithalatçıyız v.b. diyosrunuz ya , ben sizin piyasadan çok daha uygun fiyata satabileceğinizi düşünmüştüm, ancak kısacık bir araştırdım ki, öyle değilmiş. ha, pahalı da değilsiniz, fiyatınız normal diyebiliriz ancak sizin ürününüz de kaliteli ise. siz sadece sürekli ithalatçıyım - ucuzum diyorsunuz ancak ürünle alakalı hiçbir detay bilgi yok ???

3. edindiğim bilgiye görebu kalemleri mürekkeplerinin belli bir sürede uçmaları söz konusu, ancak bu kalemin kalitesine göre değişiyor ? sizin kaleminizin, kapağı kapalı kaldığı sürece mürekkebi kuruma süresi ne kadardır yada kullanım ömrü ne kadardır ?

4. benim internetten gördüğüm tüm kalemler teker teker vakum ambalajlı. sizin kaleminiz de bu şekilde vakum ambalajlı mı ? kalem üzerinde türkçe yada farklı bir lisanla SAHTE PARA KONTROL / AYIRICI KALEMİ şeklinde bir yazı var mı?

5. diğer kalem markaları kapağını açık bırakmayın, güneş ışığı yada sıcak ortamda bırakmayın diyor, sizin kaleminiz için de bunlar geçerli mi ? sizin kaleminiz de mürekkebi kuruyunca / birince atılan cinsten mi yoksa bir şekilde mürekkebinin doldurulma imkanı var mı ?

6, şirketinizin web sayfası var mı ? ürünü orada görüp inceleyebilir miyiz ? varsa lütfen burada verin adresinizi, bakıp inceleyelim. ben altay kırtasiye diye bir arama yaptım, bulamadım, varsa bile ben görememiş olbilirim tabi.

7. günümüzde insanlara '' ben büyüğüm - ucuzum '' imajı verebilmek için merdiven altı ticaret yapanlar bile '' ben ithalatçıyım '' diyebiliyor. size inanıyoruz, siz ithalatçısınızdır mutlaka ama benim dediğime de hak verirsiniz sanırım. siz madem direk ithalatçısınız, o zaman bu site üyelerine 1.5 tl diye tutturmayın da, daha uygun bir miktar telafuz edin de gerçekten piyasaşartlarına göre birazcık da olsa uygun olmuş olun. ayrıca 1000 adet dediğiniz sipariş / alım adedini de eğer 500 e düşürürseniz daha olumlu olur diye düşünüyorum.

sevgili altay kırtasiye, yazımın amacı asla sizin ürününüz ve fiyatınız ile alakalı olumsuzluklar değil, tam tersi, daha açıkalyıcı / detay verici olun da, hem hepimiz bilgilenelim, hem de insanlar teker teker sormaya gerek kalmasın babında, ayrıca da ürününüzle alakalı detay bilgi isteme anlamındadır. burdan madde madde cevaplarsanız hepimiz bilgilenmiş oluruz, teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye22 yazı
fiyat bilgisi atrmısınız.. resimde mümkünse
erdalmy@gmail.com
paylaşmak güzeldir

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye14 yazı
En az alım miktarı, ürün resmi ve fiyatın ıalabilirmiyim.diğer ürünler haakında fiyat bilgisi alavbilirmiyim.
kazancidagitim_pazarlama@hotmail.com
s.kazancı...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Esnaf
Üye301 yazı
Bilgiler gönderilmiştir.Gönderdiğiniz ilgi için teşekkürler.
ALTAY KIRTASİYE.
ALTAY KIRTASİYE

Yeni Üye60 yazı
fiyat ve resim alabilirmiyim.. kullanımı nasıl acaba gercek para üzerinde kalıcı izler bırakırmı_?

mahmut.bulcum@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Hatay AntakyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye33 yazı
Bilgi Ve resim Alabilirmiyim.

Eğer İsterseniz Siteme Parekende Ve Toptan Ekliyelim,

http://platinshop.org
platinshop@mynet.com
Japonyada 6 Kişiden 1 Emir Verir-6 Kişi Çalışır.
Almanyada 6 Kişiden 1 Emir Verir-5 Kişi Çalışır.
Türkiye'de 6 Kişiden 5 Emir Verir-1 Kişi Çalışır.

Yerleşim Türkiye / Antalya ManavgatMeslek Turizm
Yeni Üye40 yazı
diğer kırtasiye ürünlerinizin toptan alımları ile ilgili bilgi alabilirmiyim. özellikle ofislerde kullanılan ürünler hakkında

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye301 yazı
Ithalatını yaptıgımız urunumuz son derece kalıtelı olup ıscı memur emeklı ogrencı ıssız ek ıs arayanlar ıcın buyuk gelır kapısıdır gunde 40 adet satsanız 4 5 saatte esnaflara satılmakta ayda 5000 tl kazanırsınız tasıması kolay kendı kendını satan urun dusunenler bıze ulassınlar
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
ilanımız günceldir.
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Ilan gunceldır ışsızler ekısarayanlar memur ıscı ogrencıler pazarlama grupları bu urunle cok kazanacaksınız
ALTAY KIRTASİYE

Yeni Üye5 yazı
fiyat alabilirmiyim lütfen acilen?
Mehmet Atabay

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Yeni Üye5 yazı
fiyat alabilirmiyim lütfen ya da özele mesaj birde elinizdeki ürünlerden piyasa uygun olanlarının resimlerini atarmısınız fiyatlarınıda acılen mhmtatabay@gmail.com
Mehmet Atabay

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ö?renci
Üye301 yazı
Ilan gunceldır
ALTAY KIRTASİYE

Üye301 yazı
Ilanımız guncel olup tum bılgi talepleri pazartesi gönderilecektir
ALTAY KIRTASİYE

Yeni Üye23 yazı
Çok güzel bir ürün gerçekten, yani aklınıza gelecek her türlü işletmeye satabilceğiniz tarzda bir ürün, taksi duraklarına bile satabilirsiniz :)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?renci
Yeni Üye28 yazı
hala bilgilendirme yapılmadı
ozblood_58@hotmail.com Ürün ve fiyatlar hakkında detaylı bilgi alabilir miyim lütfen ?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Otomotiv
Üye301 yazı
Bilgiler pazartesi yollanacaktır
ALTAY KIRTASİYE