sevgili altay kırtasiye,
1. keşke ürününüzün fotoğraf ve detay bilgilerini buradan tüm herkes ile paylaşsaydınız da herkes bilgilenseydi, bu siteye yeni üyeyim ancak bu tarz birçok fikir - ticarat sitesine üyeliğim var, SİZİNLE İLGİNÇ BİRŞEY PAYLAŞAYIM, SADECE BU KONİKS SİTESİNDE VAR DETAY VERMEMEK, ÜRÜNÜ YADA FİKRİ YADA KONU HER NEYSE PAYLAŞIN ARKADAŞIM. NE GEREK VAR TEKER TEKER İNSANLARA BİRŞEYLER SORDURMAYA, SANKİ GİZLİ BİR BİGİYMİŞ GİBİ ÖZEL DEN MESAJLAŞMAYA ???
2, ben bu işi yapabilirim diye düşünüyorum. onun için internetten kısa bir araştırma yaptım , 1.5 tl ile 2 tl arası toptan fiyatları değişiyor. mesela çift taraflı kullanılabilinen bir kalem var (
http://www.ilkimtoys.com/sahte-para-kontrol-kalemi-cift-tarafli-ilk84mh/ ) , fiyatı 2 lira diyor, gidip 1000 tane istesek sanırım bunu bile 1,5 tl ye temin edebiliriz, 1,7 , 1,8 tl ye sahibinden,com da satan yerler de var (
http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-buro-kirtasiye-toner-kartus-dolum-sahte-para-kontrol-kalemi-64654518/detay ) . bu bilgileri niçin paylaştığıma gelince : direk ithalatçıyız v.b. diyosrunuz ya , ben sizin piyasadan çok daha uygun fiyata satabileceğinizi düşünmüştüm, ancak kısacık bir araştırdım ki, öyle değilmiş. ha, pahalı da değilsiniz, fiyatınız normal diyebiliriz ancak sizin ürününüz de kaliteli ise. siz sadece sürekli ithalatçıyım - ucuzum diyorsunuz ancak ürünle alakalı hiçbir detay bilgi yok ???
3. edindiğim bilgiye görebu kalemleri mürekkeplerinin belli bir sürede uçmaları söz konusu, ancak bu kalemin kalitesine göre değişiyor ? sizin kaleminizin, kapağı kapalı kaldığı sürece mürekkebi kuruma süresi ne kadardır yada kullanım ömrü ne kadardır ?
4. benim internetten gördüğüm tüm kalemler teker teker vakum ambalajlı. sizin kaleminiz de bu şekilde vakum ambalajlı mı ? kalem üzerinde türkçe yada farklı bir lisanla SAHTE PARA KONTROL / AYIRICI KALEMİ şeklinde bir yazı var mı?
5. diğer kalem markaları kapağını açık bırakmayın, güneş ışığı yada sıcak ortamda bırakmayın diyor, sizin kaleminiz için de bunlar geçerli mi ? sizin kaleminiz de mürekkebi kuruyunca / birince atılan cinsten mi yoksa bir şekilde mürekkebinin doldurulma imkanı var mı ?
6, şirketinizin web sayfası var mı ? ürünü orada görüp inceleyebilir miyiz ? varsa lütfen burada verin adresinizi, bakıp inceleyelim. ben altay kırtasiye diye bir arama yaptım, bulamadım, varsa bile ben görememiş olbilirim tabi.
7. günümüzde insanlara '' ben büyüğüm - ucuzum '' imajı verebilmek için merdiven altı ticaret yapanlar bile '' ben ithalatçıyım '' diyebiliyor. size inanıyoruz, siz ithalatçısınızdır mutlaka ama benim dediğime de hak verirsiniz sanırım. siz madem direk ithalatçısınız, o zaman bu site üyelerine 1.5 tl diye tutturmayın da, daha uygun bir miktar telafuz edin de gerçekten piyasaşartlarına göre birazcık da olsa uygun olmuş olun. ayrıca 1000 adet dediğiniz sipariş / alım adedini de eğer 500 e düşürürseniz daha olumlu olur diye düşünüyorum.
sevgili altay kırtasiye, yazımın amacı asla sizin ürününüz ve fiyatınız ile alakalı olumsuzluklar değil, tam tersi, daha açıkalyıcı / detay verici olun da, hem hepimiz bilgilenelim, hem de insanlar teker teker sormaya gerek kalmasın babında, ayrıca da ürününüzle alakalı detay bilgi isteme anlamındadır. burdan madde madde cevaplarsanız hepimiz bilgilenmiş oluruz, teşekkür ederim.