Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kırgızistan

BaşlatanmustikgTarih12/01/2012 08:51:35Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
Merhabalar,

KIRGIZISTANDA iş kurmak,KIRGIZISTAN dan İTHALAT ,yapmak,üretim yapmak,şirket kurmak araştırma ve danışmanlık hizmeti almak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirsiniz..

Yerleşim Azerbaycan / GenceMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye232 yazı
Merhaba,
Türkiye' de her türlü çöp poşeti, naylon poşet, rulo poşet, market poşeti üretimini yapmaktayız. Bu ürünlerin miktar sorunu olmadan satışını yapabiliriz. Fiyatlarımızın piyasadaki fiyatlardan daha uygun olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda beraber çalışabiliriz. İlgilenirseniz 05354267944/cesurprens@hotmail.com' dan benimle irtibata geçebilirsiniz. Göksel GÖKMEN

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
Üye232 yazı
Her ebat ve boyda olmak üzere,

Market, Bakkal, Manav, Hastane, Lokanta, Restaurant, Cafe ve her yerde kullanılan her çeşit plastik/kağıt kaşık, çatal, bıçak, tabak, karıştırıcı, bardak, kürdan, pipet, çöp şiş, kağıt havlu, dispanser peçete, bardak altı, saklama kabı, taşıma kabı, meyve kabı, yumurta viyolü, alüminyum kap ve folyo, gözlü tabak/kab, kase, hamburger kabı, sabunluk, streç film makinesi ve film, peçete kutusu, tek kullanımlık eldiven, tıbbi atık poşeti ve her türlü naylon poşet (Atlet Poşet-Hışır Poşet-Bakkaliye Poşet-Rulo Poşet-Çöp Poşet) satışını yapmaktayız.

Miktar sorunu yoktur. Kilo, Koli ve Ton bazında satış yapmaktayız. Ürünlerimiz 1.Kalitedir. Ürünlerimiz garantilidir. Ürünlerimizi, şehir dışına da gönderebiliyoruz. 1 günde teslim yapabiliyoruz. Nakliye tarafımıza ait olmaktadır.

Lütfen kaliteli ürünü, diğer kalitesiz ürünler ile karşılaştırmayınız. Ürünlerimizin üretiminde hiçbir katkı maddesi yoktur. Ürünlerimiz orjinal maddelerden üretilmektedir. Atık malzeme ve 2.el malzeme kesinlikle kullanılmamaktadır. Piyasadaki ürünlerin ucuz fiyatlarına aldanmayınız çünkü ucuz fiyatlı ürünlerde katkı maddesi kullanılmaktadır. Bu nedenle bu ürünlerin fiyatları daha düşük olmaktadır.

Alım yapmak isteyenlere ve ilgilenenlere duyrulur.

Göksel Gökmen 0535 426 79 44 /cesurprens@hotmail.com Lütfen, talebinizle ilgili ürün ve fiyat sorunuz.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
Yeni Üye94 yazı

Kırgızistan'daki 5D Sinema Sistemleri ve Oyun Simulasyonu Teknolojileri piyasasını merak ediyorum.
Konu hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Oralarda daha bu yatırım aracının bilinmediğini duydum.
Doğru mudur?

NOT: Tüm ürünlerimiz 12 ay boyunca servis ve parça garantisi altındadır.
Servis ve parça garantisi altında olan ürünlerimiz için servis ve bakım ücreti alınmaz.

Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:

Office Gsm: 0.532.158 82 00

Msn: toymax.ferhat@hotmail.com
Yahoo: toymax.ferhat@yahoo.com

G-Mail: toymax.ferhat@gmail.com
E-Mail: info@toymax.net

Web: http://www.toymax.net

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye36 yazı
Merhaba,Sayin ToyMaX

Evet,dediginiz gibi bu konuda henuz bahsetmis oldugunuz teknolojiler,yenilikler buraya ulasmis degil. Ancak Kirgizistan (Biskek) nufus yapisi bakimindan agirlikli olarak genc nesilden olusmaktadir. Biskekte cok sayida universite bulunmakta butun ulkeden oldugu gibi,
baska ulkelerden de ogrenciler egitim almaktadirlar. Ayrica bildiginiz gibi bu tur ulkelerde baskentler bir cekim alanidir.

Sektor bana oldukca yabanci. Simdiye kadar konu ile alakam musteri sifatindan ileri gitmemistir. Dolayisiyla bilmedigim bi konu hakkinda da daha fazla yorum yapmak,fikir beyan etmek bos sozden ileri gitmeyecektir.
Size yardimci olabilmek ve acikcasi belki de birlikte calisma firsati olabilecegi umidiyle soracaginiz,merak ettiginiz butun konularda yardimci olmayi isterim.

Saygilarimla.

Mustafa GENC
msn: mustafagenc070@hotmail.com

tel:00996 700 08 14 45

Yeni Üye94 yazı
Mustafa Bey,

İlginiz için teşekkür ediyorum.
Konuyla alakalı maili msn adresinize gönderdik.
Cevabi mailinizi bekliyoruz.

Saygılarımızla..

NOT: Tüm ürünlerimiz 12 ay boyunca servis ve parça garantisi altındadır. Servis ve parça garantisi altında olan ürünlerimiz için servis ve bakım ücreti alınmaz.

Tüm Sorularınız ve Fiyat Bilgisi İçin 7/24 Hizmetinizdeyiz:

Office Gsm: 0.532.158 82 00

Msn: toymax.ferhat@hotmail.com
Yahoo: toymax.ferhat@yahoo.com

G-Mail: toymax.ferhat@gmail.com
E-Mail: info@toymax.net

Web: http://www.toymax.net

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Yeni Üye36 yazı
+

Yeni Üye66 yazı
selamun aleyküm mustafa bey ben kırgızistanda demir çelik atölyesi açmak isterim ve ya senin önereceğin
farklı bir iş türü varsa onun hakkında bilgi verirsen sevinirim bizim buralarda işler oldukça düştü
bende kırgız olur kazak olur bunun gibi bir ülkeye gidip orada ne yapabilirim
E -mail bakanguney@hotmail.com burdan görüşebiliriz saygılarımla

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat