Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Gida Sektöründe Almanya Da İsbirligi

BaşlatanfiegeTarih11/01/2012 18:22:33Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhabalar...

Gida Sektöründe Avrupaya bilhassa Almanya ya Acilmak isteyenler. Almanya´nin ilk sirada yer alan Lojistik Sikerti kanaliyla ve paralelinde uzun yillar bu sektörde yer alan Pazarlama sirketiyle, Almanya´nin önde gelen Marketlerzincirleri ile beraber calismaktayiz.

Ürünlerine güvenen ve Almanya piyasasinda bulunan ürünlerle rekabet edebilecek is Adamlari ariyorum. Detayli bilgi icin, bize e-mail üzerinden ulasabilirsiniz.

Yerleşim ALMANYA / DüsseldorfMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye57 yazı

mrh hangi ürünleri aramaktasını sebze meyve gibi ürünler olurmu narenciye şu an burda waşikton portakalı var

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Gyda
Yeni Üye20 yazı
Merhaba,

Yemeklik ayçiçek yağı gönderebilirim, konteyner bazında miktar ve ambalaj şeklini bildirirseniz fiyat geçebilirim.

Kolaylıklar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye123 yazı
merhaba,

almanyaya aycicek yagi satısıyla ilgileniyorum.
ürünlerinizin fiyatlarını e-mail atarsanız sevinirim.
tasdemir@gmx.de
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye83 yazı
slm arkadaşım peynir turşu salca patates ve sogan 1.snf garantisiyle tedarik edebilirim
hayvancılık ve her nevi gıda ticaret ve toptancılıgı

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Yeni Üye10 yazı
Merhaba arkadaslar... cevap ve Mesajlariniz icin tsk ederim.. Yanliz bana sunmus oldugunuz bazi (Meyve ve sebze, Süt mamülleri ve buna benzeri) ürünler benim portfolyomda yer almamaktadir. Uzun ömürlü Gida olmasi tercihimdir. Misal bitkisel yag rekabeti cok büyük almanya pazarinda.. Fiyat´ta cok iyi olmasi gerekiyor diger ürünlerle rekabet edebilmesi icin.

Ayrica arkadaslar, ben toptan mal alip satmiyorum. Ben bunlari Almanya´da önde gelen Süpermarketler zincirlerine pazarliyorum. Ürünler bir defalik degil sürekli (anlasmaya göre) üretilmesi gerekiyor. Kisacasi "Private Label" (Müsterinin kendi markasi) altinda etiketlenmesi gerekiyor.

Su an icin aradigim ürünler sunlar:

- Bakliyat
- Kurutulmus Meyve
- Findik ürünleri
- Makarna- Kuskus

Ve yukarda yazmis oldugum ürünler konteyner bazninda aramiyorum.. Bahs ettigim ürünler istenilen sartlarda üretildiginde, YILLIK anlasmalar yapilacaktir.

Yine tekrarliyorum arkadaslar.. Avrupa ile calisan sirketler bilir bu isleri. Cevrenizde Avrupa ülkelerine üreten her hangi bir sirket var ise onlara danismanizda fayda var. Alman sirketlerin sartlari cok agirdir.

Saygilarimla...

Yerleşim ALMANYA / DüsseldorfMeslek Esnaf